Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Λίγα σύννεφα πάνω από τη Χίο σήμερα Πέμπτη 24/7

Λίγες νεφώσεις αυξημένες στην Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με βροχές και παροδικές καταιγίδες κυρίως τις θερμές ώρες και στην υπολοιπη χώρα λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Χίο σήμερα Πέμπτη 24/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στα βόρεια παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες. Στα νότια γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: παροδικές νεφώσεις το πρωί στις Κυκλάδες. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στη Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά.
Άνεμοι: αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου