Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Είδαν...uf​o στο Αιγαίο οι Τούρκοι!!!

Είδαν...uf​o στο Αιγαίο οι Τούρκοι!!!Αεροπορικό μέσο, του οποίου δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και ο τύπος, παραβίασε προχθές το βράδυ-24/6 - επί 4 λεπτά τον τουρκικό εναέριο χώρο δυτικά του Τσανάκκαλε.

Το αεροπορικό μέσο, χαρακτηρίστηκε, στη γνωστοποίηση του Γενικού Επιτελείου, ως μυστηριώδες αεροπορικό μέσο, το οποίο στις 5:09 μ.μ., σε ύψος 33.000 ποδιών, μπήκε μέσα στα χωρικά ύδατα κατά 1,1 ναυτικά μίλια.

Έτσι περιγράφουν, με δυο λόγια,τρεις εφημερίδες της Τουρκίας (Aksam, Hurriyet και Yeni Safak) την καταγραφή (;) ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου μέσου στην ευρύτερη περιοχή της...
Ίμβρου και δυτικά του Τσανάκ Καλέ, με χαρακτηριστικότερους τίτλους αυτούς της 2ης και της 3ης εφημερίδας «Παραβίαση ‘άνευ ταυτότητας’ στον εναέριο χώρο μας» και «Μυστηριώδες αεροπορικό μέσο στους αιθέρες της Ίμβρου».

Η καταγραφή του ίχνους φαίνεται ότι προκάλεσε μεγάλη ταραχή και αναστάτωση στους Τούρκους επιτελείς ή έτσι τουλάχιστον θέλουν να το εμφανίζουν...

Η γνωστοποίηση της παραβίασης αυτής του τουρκικού εναέριου χώρου, έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου και όπως αναφερόταν εκεί, το μυστηριώδες αεροσκάφος πετούσε σε ύψος περί τα 33 χιλιάδες πόδια ενώ μπήκε - κατά την ανακοίνωση - σε βάθος 1,1 ναυτικών μιλίων εντός του τουρκικού εναέριο χώρου.

Να θυμίσουμε ότι πριν από ένα έτος, στις 1 Ιουλίου 2013 πάλι ένα «μυστηριώδες» αεροσκάφος φέρεται να παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, χωρίς να γίνει έγινε γνωστή η ταυτότητα και ο τύπος του.

Η Milliyet ανέφερε ότι ήταν ελληνικό που πέταξε βορειοανατολικά της Χίου προχώρησε σε παραβίαση για έξι λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου