Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Έγινε το ραντεβού Μπαλτάκου Φράγκου - Πού συμφώνησαν

Έγινε το ραντεβού Μπαλτάκου Φράγκου - Πού συμφώνησαν Σε μία ταβέρνα της Πεντέλης έγινε το ραντεβού του Τάκη Μπαλτάκου, πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά και του Φραγκούλη Φράγκου πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ.

Το ραντεβού κανονιζόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά πάντα κάτι το οδηγούσε σε αναβολή. Το θέμα της συζήτησης πολιτικό και φυσικά είχε...
να κάνει με την φημολογία για την δημιουργία νέου κόμματος που ετοιμάζει ο κ. Μπαλτάκος.

Που συμφώνησαν Μπαλτάκος - Φράγκος; Ότι είναι αναγκαία η δημιουργία ενός πολιτικού κόμματος που θα ξεκινά από τον “φράχτη” της ΝΔ και θα προσεγγίζει τον “φράχτη” της Χρυσής Αυγής και των “παραπλανημένων” ψηφοφόρων που άφησαν άλλα δεξιά σχήματα και στράφηκαν προς τα εκεί.

 Ο χώρος αυτός θεωρούν και οι δύο ότι μπορεί να αποκτήσει δυναμική αν υπάρξει ένα πολιτικό σχήμα που θα δώσει τέλος στην “πανσπερμία” κομμάτων που έχουν δημιουργηθεί, όπως οι ΑΝΕΛ και άλλα πολύ μικρότερα που έχουν δημιουργηθεί από βουλευτές που αποχώρησαν από τη ΝΔ.

Όχι ο Φράγκος δεν δεσμεύτηκε για συμμετοχή του ούτε σ΄ αυτή τη πολιτική προσπάθεια, ωστόσο έδειξε ενδιαφέρον θερμό για όσα του είπε ο Μπαλτάκος.

Έχουμε ξαναγράψει ότι ο πρώην Α/ΓΕΣ δεν αναζητά απλά μια βουλευτική έδρα αλλά κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου