Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κλίμα τροπικό με φόντο τους... 8! Η καρδιά της Ελλάδας "χτυπάει" στο Ρεσίφε – Η πιο μεγάλη ώρα της Εθνικής στο Μουντιάλ το ματς με την Κόστα Ρίκα

- Υπό βροχή αναμένεται να γίνει ο αγώνας της Εθνικής για τη φάση των 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας
- Ο τραυματίας Κονέ το μοναδικό πρόβλημα του Φερνάντο Σάντος
- Τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού και η πιθανότερη 11αδα για το ματς με την Κόστα Ρίκα - Όλα δείχνουν πως θα μείνει εκτός ο Κώστας Κατσουράνης
- "Γκρεμίστε την Ακρόπολη"... "απαιτούν" οι Κοσταρικανοί από τον Τζόελ Κάμπελ και τους συμπαίκτες του

Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα. Η πιο μεγάλη μέχρι την επόμενη. Στο βροχερό Ρεσίφε, την πόλη με το τροπικό κλίμα, στις 11 μ.μ. ώρα Ελλάδας, η Εθνική έχει ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία.

Ελλάδα – Κόστα Ρίκα στην εντυπωσιακή...
Arena Pernabuco και όποιος νικήσει γράφει νέα σελίδα στην ιστορία του με την πρόκριση στους 8 του Μουντιάλ. Δεν το λες και λίγο...

Ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του θέλουν να ξαναβγάλουν, όπως συνεχώς λένε, τους Έλληνες στους δρόμους. Και να πάνε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τα... χάμστερ, που ποντάρουν στην Κόστα Ρίκα.

Τα πρωτοσέλιδα των κοσταρικανών εφημερίδων ζητούν από την παρέα του Τζόελ Κάμπελ να γκρεμίσουν την Ακρόπολη και να κατακτήσουν τον Όλυμπο. Αλλά απέναντι τους θα έχουν τους... Έλληνες "θεούς". Τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος που έχουν αφήσει πίσω τους τα... "γαλλικά" του Τζαβέλλα και του Μανιάτη κι έχουν ενωθεί υπέρ του Κώστα Κατσουράνη μετά τα like και τα dislike στο Facebook.

Ο Φερνάντο Σάντος προειδοποίησε ότι μπορεί η Κόστα Ρίκα να μην είναι μεγαθήριο αλλά... «Δεν ήταν άγνωστη η Κόστα Ρίκα. Εγώ την ήξερα. Την ήξερα ως ομάδα. Ήταν στον όμιλο του θανάτου. Πολλοί εξεπλάγησαν ιδιαίτερα όσοι κάνουν προγνωστικά. Έτσι έγινε και με την Ελλάδα το 2004. Την είχαν ξεγραμμένη και πέτυχε αυτό το ιστορικό κατόρθωμα. Για αυτό πρέπει να προσέξουμε».

Τα πλάνα του Σάντος

Όλα δείχνουν όμως ότι ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητή θα αφήσει τον «Κατσούρ» στον πάγκο και θα ενστερνιστεί το δόγμα «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει». Και θα εμπιστευτεί την ομάδα (από το 11’ και μετά) που νίκησε την Ακτή Ελεφντοστού και έφερε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, την Ελλάδα στους 16 του Μουντιάλ.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σάντος είναι ο Παναγιώτης Κονέ, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους «Ελέφαντες» και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον μυικό τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κάτω από τα δοκάρια.

Οι πιθανές 11αδες
Κόστα Ρίκα: Κέιλορ Νάβας, Ουμάνια, Γκονσάλες, Ντουάρτε, Γκαμπόα, Τεχέδα, Μπόρχες, Ζούνιορ Ντίας, Ρουίς, Κάμπελ, Μπολάνιος.
Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

Βρέχει, βρέχει στο Ρεσίφε


Σε τροπικό κλίμα θα γίνει το ματς ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κόστα Ρίκα, αφού στο Ρεσίφε βρέχει συνεχώς τις τελευταίες ώρες.

Αλλά αυτό λίγο απασχολεί τους διεθνείς, που θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες Έλληνες που βρίσκονται στη Βραζιλία αλλά και εκατομμύρια άλλους που θα δουν το ματς από την τηλεόραση, με την ελπίδα πως στη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας θα έχουν την αφορμή να ξαναβγούν στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου