Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία - Δείτε ΦΩΤΟ

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία - Δείτε ΦΩΤΟΔόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 29χρονου ο οποίος είχε συλληφθεί για πορνογραφία ανηλίκων.

Οι λογαριασμοί «προφίλ», που προέκυψε ότι έχει δημιουργήσει στο Facebook έχουν τα ψευδώνυμα:
«Δημήτρης Καραμπίκος», «nikos legalize», «Μάριος Κασιοπίτας», «JACK MADBOY».

Φωτό - ΕΛΑΣ
Φωτό - ΕΛΑΣ
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και κατ’ εξακολούθηση, με τη χρησιμοποίηση, μάλιστα, ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.
Φωτό - ΕΛΑΣ
Φωτό - ΕΛΑΣ
Ο δράστης φέρεται να έκανε αυτές τις αξιόποινες πράξεις από το έτος 2013 έως και τον Μάιο του 2014.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., έχει στόχο "την ενδελεχή διερεύνηση της εγκληματικής δράσης του, την διακρίβωση στοιχείων και άλλων ανηλίκων κοριτσιών, πέραν των θυμάτων, που έχουν ήδη εξευρεθεί, την προστασία των θυμάτων του, της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της ερευνώμενης κακουργηματικής δράσης".

Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνει η Ελληνική Αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24210–76957 ή 24210-76959 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου