Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Σαντορίνη: Αυτοψία στο σημείο που τραυματίστηκε η Αμερικανίδα τουρίστρια από αυτοσχέδιο βεγγαλικό - Αίμα στα σκαλιά που οδηγούν στην εκκλησία!

Σαντορίνη: Αυτοψία στο σημείο που τραυματίστηκε η Αμερικανίδα τουρίστρια από αυτοσχέδιο βεγγαλικό - Αίμα στα σκαλιά που οδηγούν στην εκκλησία!-Οι θεράποντες γιατροί χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμη τη σημερινή μέρα για τη ζωή της άτυχης γυναίκας
- Νέα τροπή στις έρευνες της αστυνομίας...


Την ώρα που η Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοσχέδια βεγγαλικά, συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και τις συλλήψεις για τα όσα έγιναν μετά το ''Χριστός Ανέστη'' έξω από εκκλησία της Οίας.

Όπως ανακοινώθηκε συνελήφθη με την...
αυτόφωρη διαδικασία από αστυνομικούς ένας 28χρονος κάτοικος του νησιού και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τη συμμετοχή του στο περιστατικό. Στη δικογραφία αυτή περιλαμβάνονται δυο ακόμα συγγενείς του, ηλικίας 24 και 16 ετών, οι οποίοι αναζητούνταν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και χθες (21-04-2014) βράδυ, αφού παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας συνελήφθησαν.

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως οι πρώτες εικόνες από την εκκλησία της Παναγίας στην Οία, που συνέβησαν όλα το βράδυ της Ανάστασης...

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Εν τω μεταξύ, η Αμερικανίδα, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη από τους υπόλοιπους, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Οι άλλοι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο, οι δυό με εγκαύματα κυρίως στα πόδια, ενώ ένας 50χρονος Έλληνας κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.
Ο σύζυγος της Αμερικανίδας τουρίστριας που επίσης τραυματίστηκε - ΦΩΤΟ από candianews.gr
Ο σύζυγος της Αμερικανίδας τουρίστριας που επίσης τραυματίστηκε - ΦΩΤΟ από candianews.gr

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που τραυματίστηκε πιο ελαφρά, μίλησε στο δελτίο του Alpha για τα οσα έγιναν: ''Μόλις είχαμε κάνει δύο βήματα όταν έγινε μια δυνατή έκρηξη πίσω μας. Μόλις γύρισα εξερράγη άλλο ένα βαρελότο. Δεν το είδα αλλά πρέπει να έσκασε στα πόδια μας. Είχαν πετάξει τα βαρελότα στον κόσμο και πολλοί είχαν πέσει κάτω τραυματισμένοι''.



Το ζευγάρι των τραυματιών έχει δύο παιδιά που προσεύχονται για τη ζωή της μητέρας τους. Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας έγραψε στο facebook: ''Είναι σουρεαλιστικό να διαβάζεις άρθρα με τίτλο, τρεις αμερικανοί τουρίστες τραυματίστηκαν και να πρόκειται για τους γονείς σου''.
Η σελίδα που διατηρεί η κόρη της Αμερικανίδας στο facebook
Η σελίδα που διατηρεί η κόρη της Αμερικανίδας στο facebook

Όλα αυτά την ώρα που στο youtube ανεβαίνουν βίντεο από εκκλησίες της Σαντορίνης, με τα όσα συνέβησαν λίγο μετά το Χριστός Ανέστη. Έξω από Ιερό Ναό στο Εμπορείο, τα βεγγαλικά αυτοσχέδια και μη κάνουν τη νύχτα μέρα και προκαλούν πανικό. Εκεί οι πιστοί πρόλαβαν να απομακρυνθούν...



Το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων, που φιλοξενούν μαρτυρίες και τονίζουν πως κάθε χρόνο καταγράφονται τραυματισμοί λίγο μετά την Ανάσταση.

Ο 34χρονος κι ο 23χρονος που συνελήφθησαν από την πρώτη στιγμή αρνούνται πως ήταν αυτοί που πέταξαν το συγκεκριμένο βαρελότο, αν και παραδέχονται πως πετούσαν κροτίδες στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου