Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Χτύπημα από κοινού ετοιμάζουν Ξηρός-Μαζιώτης

Χτύπημα από κοινού ετοιμάζουν Ξηρός-ΜαζιώτηςΗ συνεργασίας τους ανησυχεί τις Αρχές καθώς ενώνει αντιλήψεις αντάρτικου πόλης

Απόρρητα στοιχεία φέρεται να έχει στη διάθεση της η Αντιτρομοκρατική για τις κινήσεις του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», ο εκτελεστής της 17Ν έχει συναντήσει τα τελευταία 24ωρα τον Νίκο Μαζιώτη και ετοιμάζουν...
μαζί χτύπημα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πιθανώς δεν βρίσκονται στο ίδιο μέρος αλλά είναι σε συνεχή επικοινωνία.

Η προκήρυξη για τους πυροβολισμούς στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη -πίσω από την οποία, σύμφωνα το δημοσίευμα, φαίνεται ότι κρύβεται ο Μαζιώτης- καθυστερεί να αποσταλεί. Ο λόγος θεωρείται πως είναι το γεγονός ότι το μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» έχει το νέο της ενίσχυσης της οργάνωσης από τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Η συνεργασία των δύο, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, προκαλεί ανησυχία στις Αρχές, καθώς ουσιαστικά ενώνει δύο αντιλήψεις ανταρτικού πόλεως: Τις οργανωμένες επιθέσεις του «Επαναστατικού Αγώνα» και τα «χτυπήματα» μεγάλου βεληνεκούς και εν ψυχρώ της «17 Νοέμβρη».

Συνοπτικό «προφητικό» έγγραφο που προσδιόριζε τη δράση του «αντάρτικου πόλης», τις σχέσεις ποινικών και αντιεξουσιαστών αλλά και την ευνοϊκή μεταχείριση ορισμένων κρατουμένων σαν «το βασικό πρόβλημα και κίνδυνο» για το 2014 φέρεται ότι είχε στείλει στα τέλη του 2013 ο Νίκος Δένδιας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου