Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Την πίτα των Βρονταδουσίων Αττικής ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χίου κ.κ. Μάρκος

Σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα του ο Σύλλογος Βρονταδουσίων Αττικής την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Την πίτα ευλόγησε ο Βρονταδούσης Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τη χριστιανική συμβολή των Βρονταδουσίων μέσω της αιμοδοσίας που διοργανώνουν δύο φορές το χρόνο, καθώς και τις...
φιλανθρωπικές ενέργειες τους, όσον αφορά τους αδύναμους οικονομικά Βρονταδούσους φοιτητές.

Ο Σύλλογος τίμησε τα τέσσερα παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΙ με το μεγαλύτερο βαθμό, στους οποίους δόθηκε και οικονομικό βραβείο.

Επίσης, μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Χλωρός, ο κάνοντας αναφορά στις εκδηλώσεις και στα έργα που έκανε ο Σύλλογος τη χρονιά που πέρασε.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Λεωνίδα Βαριά για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο (την πλακέτα παρέλαβε ο υιός του Ξενοφών Βαριάς). 

Ακολούθησαν οι καθιερωμένοι κανονιοβολισμοί από το βρονταδούσικο καράβι και τα κάλαντα, τα οποία τραγούδησαν μέλη της διοίκησης και του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Χίου Κωστής Μουσουρούλης καθώς και οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης και του Συλλόγου Φίλοι του Χιώτικου χωριού Μαριλλένα Βαρώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου