Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Χειροπέδες στον πρόεδρο του νοσοκομείου Aγλαΐα Κυριακού για μίζα 25.000 ευρώ

Χειροπέδες στον πρόεδρο του νοσοκομείου Aγλαΐα Κυριακού για μίζα 25.000 ευρώ - Το Μαξίμου ήταν ενημερωμένο για την επιχείρηση - Ο Χάρης Τομπούλογλου συνελήφθη έχοντας πάνω του 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα
- Σκοπός της μίζας ήταν να συνεχίσει ιδιωτική εταιρεία τη σύμβαση της με το νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού
- Ο πρόεδρος του Αγλαΐα Κυριακού ήταν χρόνια πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία
-Όλα όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος της ιδιωτικής εταιρείας που κατήγγειλε τον πρόεδρο του νοσοκομείου


Τελικά, όπως όλα δείχνουν, σε αυτή τη χώρα δεν βάζουν μυαλό και έτσι ένας διοικητής ενός γνωστού νοσοκομείου στην Αθήνα συνελήφθη παραμονή των Χριστουγέννων με τη μίζα κυριολεκτικά στο χέρι.

Ο λόγος για τον διοικητή του Αγλαΐα Κυριακού, Χάρη Τομπούλογλου ο οποίος...
πλέον βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, καθώς συνελήφθη για εκβιασμό εις βάρος ιδιωτικής εταιρείας που είχε σύμβαση με το νοσοκομείο που ο ίδιος διοικούσε εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα συνέβησαν σήμερα, όταν στήθηκε μία ολόκληρη επιχείρηση από την αστυνομία. Ο Χάρης Τομπούλογλου φέρεται να ζήτησε 25.000 ευρώ από τους υπευθύνους ιδιωτικής εταιρείας, προκειμένου να εγκρίνει τη συνέχιση της σύμβασης έργου που είχε η εταιρεία με το νοσοκομείο.

Οι υπεύθυνοι έκαναν την καταγγελία στην αστυνομία και εν συνεχεία κλείστηκε το ραντεβού.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας φέρονται να παρέδωσαν τα 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στον κ. Τομπούλογλου και μετά από δευτερόλεπτα κυριολεκτικά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Ο διοικητής του νοσοκομείου αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τομπούλογλου είχε ζητήσει 30.000 ευρώ αρχικά, αλλά η εταιρεία έκανε "παζάρια" - με τις υποδείξεις της αστυνομίας - προκειμένου να είναι πιο αληθοφανής η διαδικασία. Η εταιρεία είναι μία διαφημιστική και η σύμβαση είχε να κάνει με πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Ο δικηγόρος της ιδιωτικής εταιρείας που κατήγγειλε τον Χάρη Τομπούλογλου

Οπως δήλωσε  ο δικηγόρος Αγαμέμνων Τάτσης ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρεία που εκβίαζε ο Χάρης Τομπούλογλου " συνελήφθη σήμερα ο Διοικητής του Αγλαϊα Κυριακού για εκβίαση και δωροδοκία. Ο εντολέας μου, δηλαδή η εταιρεία Next Com Media, με διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Κιτσαρά, είχε κερδίσει και είχε κατοχυρωθεί υπέρ αυτής ένας διαγωνισμός προβολής του νοσοκομείου.

Ο κύριος Τομπούλογλου απαίτησε το ποσό των 30.000 ευρώ το οποίο μετά από υποδείξεις της αστυνομίας στο πλαίσιο μιας εικονικής διαπραγμάτευσης έγινε 25.000, προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία.

Εάν ο κ. Τομπούλογλου κήρυττε έκπτωτη την εταιρεία, δεν θα μπορούσε η εταιρεία να μετέχει σε διαγωνισμούς για 2 χρόνια
Σε συνενόηση με το τμήμα εκβιαστών της ΕΛΑΣ στο οποίο αξίζουν συγχαρητήρια εδώ και περίπου 20 μέρες οργανώθηκε μια επιχείρηση παρακολούθησης. Σήμερα προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα και συνελήφθη ο επίορκος αυτός κρατικός λειτουργός.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον πρωθυπουργό ο οποίος τελούσε σε γνώση της υπόθεσης και τον υπουργο Δημοσίας Τάξεως. Είναι απαράδεκτο σε αυτές τις εποχές να απειλούνται επιχειρήσεις με τέτοιο στιγνό και βίαιο τρόπο. Φαντάζομαι ότι η σημερινή υπόθεση δίνει και ένα νέο μήνυμα σε όλους να καταλάβουν ότι αυτές οι ιστορίες πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν", δήλωσε ο δικηγόρος της ιδιωτικής εταιρείας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Τομπούλογλου είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και χρόνια πολιτευτής του κόμματος. Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.

Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου