Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου η απεργία - “Δεν εκβιαζόμαστε”

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου η απεργία - “Δεν εκβιαζόμαστε”Παράταση της πανελλαδικής απεργίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ έως τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ «μετά και την αδιάλλακτη στάση του υπουργού Υγείας ως προς τις απολύσεις και τη διάλυση της δημόσιας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας» όπως αναφέρουν.

Μια ημέρα πριν την καθολική απεργία που έχουν κηρύξει για αύριο Παρασκευή  το  ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό στο χώρο της υγείας οι γιατροί δηλώνουν αποφασισμένοι να...
συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους.

"Οι γιατροί δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται διεμήνυσε στον Άδωνι Γεωργιάδη  ο Γιάννης Χρονόπουλος, αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ιατρών του ΕΟΠΥΥ. Και συνέχισε: Λογικές Βορείου Κορέας και Ιράν να τις κρατήσει για το υπουργείο του".

Κατήγγειλε δε τον κ. Γεωργιάδη πως "προσλαμβάνει απεργοσπαστικά ειδικότητες που θέλει να διώξει από την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη", κάνοντας λόγο ενδεικτικά για πρόσληψη πλαστικού χειρούργου στη Θεσσαλονίκη που έγινε χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου