Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα δαιδαλώδες δίκτυο από τη Χρυσή Αυγή για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Ένα τεράστιο και δαιδαλώδες κέντρο επιχειρήσεων αποκαλύπτεται πως στήθηκε το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το χέρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.  Μία ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από τη Χρυσή Αυγή και τα μέλη της, το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, προκειμένου...
όχι μόνο να βγάλουν από τη μέση τον άνθρωπο που με την αντιφασιστική του δράση, τους "ενοχλούσε", αλλά και για να καλύψουν αυτό το αποτρόπαιο γεγονός.

Από τα σχεδιαγράμματα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία φαίνεται ξεκάθαρα πως πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες τηλεφωνήματα από τις 21:00 το βράδυ της δολοφονίας μέχρι αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Οι περισσότερες κλήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται από τον επικεφαλής της τοπικής Νίκαιας, ο οποίος βρίσκεται και κρατούμενος στη ΓΑΔΑ μέχρι να απολογηθεί.





Σε αυτό το σχεδιάγραμμα επιβεβαιώνεται και η είδηση που είχε μεταδώσει το NewsIt πως ένα από τα τηλεφωνήματα έγινε προς τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος έχει συλληφθεί λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Εκείνο το βράδυ πριν τη δολοφονία φαίνονται δεκάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των ομάδων της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, προκειμένου να συντονίσουν τη δράση τους και να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου