Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

9 σημεία που οι άντρες λατρεύουν να τους ακουμπάτε

Γιατί υπάρχουν περισσότερα σημεία που ξεσηκώνουν έναν άντρα από όσα φαντάζεστε.

Δείτε τα...

1. Το πρόσωπο
Στην Κινέζικη Ιατρική, πολλά από τα κανάλια "yang" διασχίζουν το πρόσωπο, και η ενέργεια yang συσχετίζεται άμεσα με την αντρική σεξουαλική ενέργεια και ερεθισμό.

2. Η μπροστά μεριά του λαιμού
Χαιδεύοντας εδώ, ενεργοποιείτε τον θυροειδή του, έναν μικροσκοπικό αδένα που φροντίζει για την λειτουργία διάφορων σωματικών λειτουργιών, μεταξύ των οποίων και την ενέργεια αλλά και την σεξουαλική διάθεση.

3. Τα αυτιά

Ολόκληρο το αυτί είναι μια ερωτογενής ζώνη, από τον λοβό μέχρις το εσωτερικό. Φυσήξτε, μιλήστε του, γλύψτε τα και δαγκώστε τα. Ελαφρά, δεν είναι μεζές.

4. Οι παλάμες

Αν και το δέρμα, γενικά, είναι εκεί πιο σκληρό από άλλα σημεία του σώματος αποτελούν θύλακες ερωτωγενών απολήξεων. Με τα δάχτυλα ή τις φάλλαγές σας πιέστε ελαφρά στα "βουναλάκια", εκεί που τα δάχτυλα ενώνονται με την παλάμη.

5. Η μέση

Οι βελονιστές πιστεύουν πως η περιοχή των νεφρών και χαμηλά στην πλάτη, ακριβώς πάνω από την μέση, είναι πηγή έντονης σεξουαλικής ενέργειας. Άρα φροντίστε να στον χαιδέψετε, να τον φιλήσετε, να τον γρατσουνίσετε και να τον γλείψετε με...μαεστρία.

6. Ο Αφαλός
Σύμφωνα με την Κινέζικη Ιατρική, η διαδρομή μεταξύ αφαλού και χαμηλά στο στομάχι, αντιστοιχεί με αυτή του περίνεου, της ερωτογενούς ζώνης που βρίσκεται αμέσως μετά τους όρχεις του. Καταλάβατε λοιπόν.

7. Πίσω από τα γόνατα
Το δέρμα εκεί είναι πολύ λεπτό και απαλό, και βρίσκονται μαζεμένες πολλές νευρικές απολήξεις

8. Στο βαθούλωμα κάτω από τους αστραγάλους
Μεταξύ αστραγάλου και φτέρνας είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο, όπου αν το πιέσετε (ελαφρά, αλλιώς πονάει πολύ) και το χαιδέψετε, θα αρχίσει να διεγείρεται.

9. Πατούσες

Από τις πατούσες ξεκινούν νευρικές απολήξεις πο υκαταλήγουν σε άλλες ερωτογενείς ζώνες του σώματος. Λυγίζοντας τα δάχτυλά σας, κάντε του απαλό μασάζ με τις φάλαγγες των δαχτύλων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου