Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τα οικονομικά προβλήματα που γονάτισαν τον Μιχάλη Ασλάνη – Του είχαν κλέψει 300 νυφικά και 80.000€ - Οι σημειώσεις αγωνίας και η συγγνώμη

- Σήμερα η νεκροψία στη σορό του γνωστού σχεδιαστή θα ρίξει αίτια αν ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία ή όχι
- Τελευταία του Μιχάλη Ασλάνη επιθυμία να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα
- Η κλοπή από δυο γυναίκες που εμπιστευόταν ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι
- Ιδιόχειρα σημειώματα βρέθηκαν στο σπίτι του
- «Φωτεινούλα και Δήμητρα, συγγνώμη που σας το έκανα αυτό» έγραφε σε ένα από αυτά


Άνθρωποι που τον γνώρισαν, άνθρωποι που τον αγάπησαν, τον έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί του, δε μπορούν ακόμη να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του. Ο Μιχάλης Ασλάνης...
έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, τη Δευτέρα. Άλλοι λένε αυτοκτονία. Άλλοι είναι σίγουροι, άλλοι κρατούν αποστάσεις.
Φως στα αίτια του θανάτου του θα δώσει η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.

Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του συνεργάτες του. Είχαν ανησυχήσει και μπήκαν στο σπίτι του, εκεί όπου είχε μετακομίσει τον περασμένο Μάιο, πάνω από το ατελιέ του και δήλωνε ενθουσιασμένος που το σπίτι ήταν κοντά στο χώρο δουλειά του. Ετοίμαζε την επίδειξη του Οκτωβρίου για τα 40 χρόνια του στη μόδα με μεγάλο ενθουσιασμό, λένε.
«Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό», έγραφε στο ημερολόγιό του
Όλα δείχνουν αυτοκτονία. Στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά χάπια, μή συνταγογραφημένα. Όμως η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια.

Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο κρεββάτι του. Το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα υγείας (σάκχαρο, πίεση) και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Δυο γυναίκες που εμπιστευόταν και συνεργαζόταν μαζί τους, τον έκλεψαν. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιώργο Κουτούλια, όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, του είχαν κλέψει 300 νυφικά, 80.000€ και δεκάδες βραδινά φορέματα.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στη Χαλκίδα
Ο ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης δεν έκρυψε ποτέ ούτε τα οικονομικά του προβλήματα ούτε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τέσσερα ιδιόχειρα σημειώματα, γραμμένα στα ελληνικά και τα γαλλικά καθώς και το ημερολόγιό του, όπου έγραφε σκόρπιες σκέψεις. Δυο προκάλεσαν το ενδιαφέρον.

Η πρώτη φράση έλεγε: «Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πως θα ζήσουμε;». Και η δεύτερη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό».

Βρέθηκε εξάλλου ένα ακόμη σημείωμα, από αυτά που συνήθιζε να αφήνει στους συνεργάτες του. «Πού βρίσκομαι; Τι οφείλω;» έγραφε, ενώ είχε γράφει για τα χρέη του στο ΙΚΑ και στην Εφορία, για τις πληρωμές που έπρεπε για γίνουν και για τη γη που είχε στη Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου