Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ρόδος: Πίσω από τον εκβιασμό με ροζ DVD η κολλητή της φίλη!

-Η επιχειρηματίας αναγκάστηκε να δώσει 500.000€ στους εκβιαστές της 
-Προφυλακίστηκε η επιστήθια φίλη και ο γιός της που κρύβονταν πίσω από τις απειλές με τα καυτά DVD...

Προσωρινά κρατούμενοι τέθηκαν χθες (25/4) μετά την απολογία τους η 55χρονη μάνα και ο 28χρονος γιός της που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν με ροζ dvd 65χρονη επιχειρηματία από την Ρόδο. Η υπόθεση πήρε...
τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τους η 65χρονη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την δικογραφία, μητέρα και γιός κατηγορούνται ότι κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 500.000 ευρώ σε μετρητά και επιταγές από την 65χρονη εκβιάζοντάς της πως θα δώσουν στην δημοσιότητα dvd με τις ερωτικές της περιπτύξεις.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν η 65χρονη γυναίκα άρχισε να δέχεται πιέσεις προκειμένου να δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ένα dvd στο οποίο υπήρχαν δικές της ερωτικές σκηνές θα δίνονταν σε οικεία της πρόσωπα.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών το διάστημα εκείνο η 65χρονη διατηρούσε παράλληλη σχέση και έτσι φοβούμενη ότι όλα θα αποκαλύπτονταν, «υπέκυψε» στις πιέσεις και κατέβαλε το ποσό των 250.000 ευρώ σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε επιταγές.

Παράλληλα έλαβε και όλα τα νόμιμα μέτρα και δια του δικηγόρου της, τον Αύγουστο του 2012 υπέβαλε μήνυση κατά των εκβιαστών της, οι οποίοι όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν άλλοι από την 50χρονη φίλη της και τον γιο αυτής! Μάλιστα ο τελευταίος εμφανίστηκε στην 65χρονη ως Ιταλός μαφιόζος, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα η ίδια η παθούσα έχει αναφέρει στη μήνυσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου