Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Εγκαίνια διαμερισμάτων ιατρών περιφερειακού ιατρείου Οινουσσών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηαν την προηγούμενη Κυριακή 24 Μαρτίου, στο περιφερειακό Ιατρείο Οινουσσών "Διονύσιος Χατζησταύρου", ο αγιασμός και τα εγκαίνια των τριών ανακατασκευασμένων και πλήρως εξοπλισμένων διαμερισμάτων, στα οποία θα διαμένουν οι ιατροί, οι οποίοι υπηρετούν στο νησί. 

Τα διαμερίσματα ανακατασκευάσθηκαν και...
διαμορφώθηκαν από ιδιωτικούς πόρους, προκειμένου να παρέχονται στους ιατρούς μοντέρνοι, άνετοι και λειτουργικοί χώροι διαβίωσης.

Συγκεκριμένα, το διαμέρισμα του αγροτικού ιατρού είναι χορηγία του Σταύρου Λιάρου της εταιρίας Acropolis Chartering and Shopping Inc., ο οποίος συνεργάζεται με Οινουσσιακά ναυτιλιακά γραφεία και ήθελε κατ' αυτόν τον τρόπο να ενισχύσει το έργο της δημοτικής αρχής και να προσφέρει στο ακριτικό νησί των Οινουσσών.

Τα άλλα δύο διαμερίσματα είναι δωρεά Οινουσσίων και πιο συγκεκριμένα το ένα των, Ιωάννη και Ραλλίας Φαφαλιού και το άλλο Κατίνας Ιωάννη Φαφαλιού, Μέλπως Λέμου, Μαρίας και Ιωάννη Δολόγλου, Ανδριάννας, Αριστομένους και Αθηνάς Τσιγάρα, Αλέξανδρου και Ιωάννη Λυγνού, Δημητρίου Γ. Πατέρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο διοικητης του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου Παντέλης Μπούμπαρης, από τον οποίο ο δήμαρχος Οινουσσών Βαγγέλης Αγγελάκος, ζήτησε περισσότερη στήριξη των δομών υγείας στο νησί, και πλήθος κόσμου.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου