Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Οι τροφές που «καίνε» το λίπος

Οι τροφές που «καίνε» το λίποςΙδανικές επιλογές κατά τη διάρκεια της δίαιτας

Διαβάστε ποιες τροφές μπορείτε να καταναλώσετε κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας για να κάψετε περισσότερο λίπος...


Σολομός και τόνος: Τα δύο αυτά ψάρια περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά τα οποία είναι απαραίτητα για τη διάσπαση του λίπους στο σώμα σας.

Αυγά: Ιδιαίτερα θρεπτικά και βοηθάνε στις σωστές καύσεις του οργανισμού. Η βιταμίνη Β12 που περιέχουν, βοηθά στη γρήγορη διάσπαση του λίπους.

Φρέσκα λαχανικά και φρούτα: Είναι γνωστό σε όλους μας ότι μια πετυχημένη δίαιτα χρειάζεται πολλά φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τρώτε 2 φρούτα τη μέρα και 3 λαχανικά.

Κανέλλα: Ένα δυναμικό μπαχαρικό το οποίο μπορεί και μεταβολίζει γρήγορα τη ζάχαρη. Το ¼ κουτ. του γλυκού την ημέρα είναι αρκετό.

Τόφου: Βάλτε το στη διατροφή σας καθώς είναι μία εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, η οποία διασπά μεγάλες ποσότητες λίπους.

Πηγή: myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου