Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Φιλοξενία Αυστριακών δημοσιοιγράφων στο ξενοδοχείο Χανδρής στη Χίο

Επισκέφθηκαν το νησί μας, μ' αφορμή την έναρξη εβδομαδιαίας πτήσης τσάρτερ από τη Βιέννη στη Χίο, κάθε Τετάρτη


Στο ξενοδοχείο Χίος Χανδρής φιλοξενήθηκαν κατά την επίσκεψη τους, στη Χίο 12 Αυστριακοί δημοσιογράφοι συντάκτες εφημερίδων και τουριστικών εντύπων. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της...
έναρξης εβδομαδιαίας πτήσης charter της Austrian airlines απευθείας από τη Βιέννη στη Χίο κάθε Τετάρτη από το τέλος Μαΐου.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της τουριστικής προβολής της Χίου που υλοποιεί η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Βιέννης, με σκοπό την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Αυστρία προς την Χίο.

Κατά την άφιξη των δημοσιογράφων η διεύθυνση του ξενοδοχείου Χίος Χανδρής παρέθεσε κοκτέιλ καλωσορίσματος, στο οποίο παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Κώστας Γανιάρης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Χίου Κώστας Μούνδρος , η Περιφερειακή σύμβουλος Λίτσα Λύκου και εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Χίου και τουριστικών φορέων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χίο, οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν παραδοσιακές και παραθεριστικές περιοχές του νησιού, ξεναγήθηκαν σε αξιοθέατα και μυήθηκαν στα μυστικά της μαστίχας.


Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για την άψογη φιλοξενία, που τους προσφέρθηκε και αναφερόμενοι στα πλεονεκτήματα του νησιού, τόνισαν ότι, η Χίος αποτελεί αναμφισβήτητα έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό προορισμό για τους υψηλού εισοδηματικού επιπέδου Αυστριακούς τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου