Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Βομβιστής της Βοστώνης: «Σ' αγαπώ, συγχώρεσέ με»

«Σ' αγαπώ, συγχώρεσέ με»Το τηλεφώνημα του 26χρονου υπόπτου της Βοστώνης πριν πέσει από τα πυρά της αστυνομίας

Ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ, ο 26χρονος νεκρός από τα δύο αδέλφια που κρίθηκαν ως ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη τηλεφώνησε στον θείο του το βράδυ της Πέμπτης και ζήτησε συγχώρεση, όπως αναφέρει ο Αλβί Τσαρνάεφ, σύμφωνα με τη USA Today.

Σύμφωνα με το θείο, το τηλεφώνημα έγινε στις...
7 μ.μ., μόλις δύο ώρες πριν πεθάνει από τα πυρά της αστυνομίας. Ο ανηψιός ειπε «Σ’ αγαπώ και συγχώρεσέ με».

«Δεν μιλήσαμε για πολύ διότι υπήρχαν μερικά προβλήματα», είπε ο Αλβί Τσαρνάεφ. Η συνομιλία διήρκεσε 5 λεπτά περίπου. «Του είπα ότι προσευχόμουν στον Αλλάχ, δεν έπινα, δεν κάπνιζα και μου είπε ότι ήταν χαρούμενος». «Ρωτούσε: “Πλήρωσες το στεγαστικό”; Του είπα ότι προσπαθούσα να το πληρώσω. Τον ρώτησα τι έκανε. Μου είπε “Φτιάχνω αυτοκίνητα, παντρεύτηκα, έχω ένα μωρό”».

Στο μεταξύ, έκκληση στον αδελφό του, τον καταζητούμενο για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστώνη, Τζοχάρ Τσαρνάεφ να φανερωθεί και να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα απηύθυνε ο θείος τους Ρουσλάν Τσάρνι, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Παραδόσου! Ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα και τους τραυματίες» είπε ο Ρουσλάν Τσάρνι απευθυνόμενος στον ανιψιό του, Τζοκάρ Τσαρνάεφ, σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά κανάλια.

«Ντρόπιασε την οικογένεια Τσάρνι, ολόκληρη την εθνότητα των Τσετσένων», πρόσθεσε ο Τσάρνι μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από το σπίτι του, στο Μοντγκόμερι Βίλατζ του Μέριλαντ. «Είμαι έτοιμος να γονατίσω μπροστά (στις οικογένειες των νεκρών και τους τραυματίες) και να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους της οικογένειάς μου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου