Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ζήστε τη μαγεία σε ένα υπερπολυτελές πλωτό ξενοδοχείο

Ζήστε τη μαγεία σε ένα υπερπολυτελές πλωτό ξενοδοχείοTo Costa Magica προσφέρει απλόχερα όλες τις ανέσεις

Ανακαλύψτε τη μαγεία της κρουαζιέρας μέσα σε ένα υπερπολυτελές πλωτό ξενοδοχείο που θα σας προσφέρει απλόχερα όλες τις ανέσεις που θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε.

To Costa Magica είναι ένα κρουαζιερόπλοιο που ξεκίνησε μόλις τις κρουαζίερες του και από τον Πειραιά, χαρίζοντας σε όσους το επιθυμούν την...
ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα πιο διάσημα λιμάνια της Μεσογείου και όχι μόνο.



Η εσωτερική διακόσμηση του είναι εμπνευσμένη από την ιστορία της γειτονικής μας Ιταλίας, μεταφέροντας σας στα πιο όμορφα όσο και ιστορικά αξιοθέατα της χώρας. Το "άρωμα" Ιταλίας θα σας συνοδεύσει γλυκά σε όλο σας το ταξίδι, μέσα από τις τεράστιες ταπετσαρίες με γνωστά μνημεία που δεσπόζουν στους τοίχους των σαλονιών, αλλά και με συνεχείς διακοσμητικές αναφορές σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.



Φτάνοντας στο μεγαλοπρεπές lounge με τους πανοραμικούς γυάλινους ανελκυστήρες θα ανακαλύψετε από την πρώτη στιγμή τη μεγαλοπρέπεια του χώρου.



Η διαμονή σας σε μια από τις 1.358 καμπίνες θα σας μείνει αξέχαστη, με καλύτερη επιλογή φυσικά αυτές που διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με τη μαγευτική θέα της θάλασσας.



Τα εικοσιτετράωρα στο Costa Magica απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν βαρετά. Απολαύστε γεύσεις της Μεσογείου και ελληνικά πιάτα και ποτά σε ένα από τα 4 εστιατόρια, χαλαρώστε πίνοντας το ποτό σας στα 11 μπαρ και χορέψτε όλη τη νύχτα στη ντίσκο Grado. Ειδικές εκδηλώσεις διοργανώνονται και στο τριών επιπέδων μεγαλοπρεπές θέατρο.



Για τους λάτρεις της άθλησης διατίθεται ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα, τζακούζι και χαμάμ. Επίσης, οι 4 πισίνες, συμπεριλαμβανομένης αυτής με την πτυσσόμενη οροφή, θα σας δώσουν την ευκαιρία για δροσερές βουτιές κατά τη διάρκεια της ημέρας.



Οι καλύτεροι προσκεκλημένοι του πλοίου όμως είναι τα παιδιά και οι νέοι έως 18 ετών, οι οποίοι ταξιδεύουν εντελώς δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι ταξιδεύουν στην ίδια καμπίνα με δυο ενήλικες. Οι ασφαλείς εγκαταστάσεις του Sqok Club θα κρατήσουν τα αγγελούδια σας απασχολημένα για ώρες με πολλά παιχνίδια και μια ειδική παιδική πισίνα, καθώς και το δωμάτιο virtual world με τα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια.



Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο Sicillia, που είναι αφιερωμένο στα ήθη και τα έθιμα της Σικελίας, και να χαρείτε τα ψώνια σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των καταστημάτων.

Το πρόγραμμα



Το Costa Magica είναι πλέον ανοιχτό και για τους Έλληνες τουρίστες, αφού θα εκτελεί 7ήμερες αποδράσεις από και προς τον Πειραιά, με ενδιάμεσους σταθμούς τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα, το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, τη Βενετία, το Μπάρι και τελευταίο σταθμό το Κατάκολο στην Αρχαία Ολυμπία.

Από τις 28 Μαρτίου έως και τις 21 Νοεμβρίου τα δρομολόγια θα είναι εβδομαδιαία με αφετηρία την Ακτή Ξαβερίου.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου