Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Πάλι νεκροί λαθρομετανάστες στη Μυτιλήνη!

Τα πτώματα 6 νεκρών λαθρομεταναστών που πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να φτάσουν στη στεριά, εντόπισαν άνδρες του λιμενικού σε παραλίες της Μυτιλήνης...

Τα τρία πρώτα πτώματα βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στις ακτές Σκάλας Ερεσού, Ταβαρίου και Μαγνάδος Λέσβου, από άνδρες του λιμενικού. Ήταν τα πτώματα μίας γυναίκας και δύο παιδιών, που πνίγηκαν στην προσπάθειά τους, να φτάσουν στη στεριά της Μυτιλήνης.

Το θέμα όμως δεν ολοκληρώθηκε εκεί...

Σύμφωνα με το lesvospost.com, από τις έρευνες του λιμενικού, εντοπίστηκαν ακόμα 3 πτώματα λαθρομεταναστών σε παραλίες του νησιού. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία πρόκειται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια των θανάτων. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι τα πτώματα βρίσκονταν στην θάλασσα για μεγάλο διάστημα. 

26 συλλήψεις λαθρομεταναστών
Νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στην παραλία αεροδρομίου Λέσβου, 26 αλλοδαποί (19 άνδρες, 02 γυναίκες και 05παιδιά), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων.

Κατά δήλωση τους, αποβιβάσθηκαν σε ακτή του νησιού, προερχόμενοι από τα απέναντι παράλια, με φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο δεν ανευρέθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου