Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ανέλαβε να βάλει τον Αγάθωνα… στη θέση του!



Φωτιές έχει ανάψει στους διοργανωτές της ελληνικής αποστολής ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με τις δηλώσεις του.

Ο ρεμπέτης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision μαζί με τους Koza Mostra, δεν μασάει τα λόγια του με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της ελληνικής αποστολής να ανησυχούν τι θα γίνει όταν φτάσουν στη Σουηδία και θα πρέπει ο Αγάθωνας να απαντήσει στους δημοσιογράφους των ξένων χωρών.

Ο ίδιος πάντως, δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του και όλοι σκέφτονται πώς να τον περιορίσουν, για να μην κάνει κάποια δήλωση που θα την…
εκμεταλλευτούν κάποιοι για να σχολιάσουν αρνητικά την ελληνική συμμετοχή.

Ωστόσο, βρέθηκε το πρόσωπο αυτό που θα βάλει σε… τάξη και στη θέση του, τον Αγάθωνα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την παρουσία του στη σκηνή. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Μαρία Λυραράκη που ανέλαβε να χορογραφήσει και να σκηνοθετήσει την εμφάνιση των Koza Mostra και του Αγάθωνα στο διαγωνισμό.

Η γνωστή χορογράφος λοιπόν θα είναι αυτή που θα τους δείξει τι πρέπει να κάνουν όταν ανέβουν στη σκηνή για να διαγωνιστούν με το τραγούδι «Alcohol is free» το Μάιο στο Μάλμε. Άλλωστε κι η ίδια έχει βρεθεί στο διαγωνισμό με το Σάκη Ρουβά στο τραγούδι «Shake it» και γνωρίζει καλά τα της Eurovision.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ, του MAD και της δισκογραφικής εταιρείας PLATINUM RECORDS, έχουν αύριο ραντεβού με τη Μαρία Λυραράκη, προκειμένου να συζητήσουν το πώς θα βάλουν… στη θέση τους επί σκηνής, τους Koza Mostra και κυρίως, τον Αγάθωνα. Το θέμα –και οι ανησυχίες- όμως, είναι για το τι θα γίνει –και θα ειπωθεί- εκτός σκηνής…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου