Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Το πως περπατάτε δείχνει τι είδους οργασμό έχετε


Μπορεί κάποιος να καταλάβει από τον τρόπο που περπατάει μια γυναίκα, τι είδους οργασμό έχει όταν κάνει σεξ; Μπορεί κάποιος να καταλάβει από τα βήματα της, εάν είναι “κλειτοριδική”, ή “κολπική”, ή πολυοργασμική; Βέλγοι επιστήμονες ισχυρίζονται πως ναι. Το περπάτημα δείχνει το είδος του οργασμού.

Επιστήμονες από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο, έκαναν το εξής:...
Ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν. Το δείγμα το χώρισαν σε 2 κατηγορίες. Στις γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό και σε εκείνες που δεν έχουν κολπικό οργασμό, αλλά άλλου είδους (πχ κλειτοριδικό).

Στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν το περπάτημα της κάθε γυναίκας του δείγματος. Τα βίντεο τα πρόβαλλαν σε μια ομάδα από ψυχολόγους και σεξολόγους, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε γυναίκα για το είδος οργασμού που είχε. Τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν απόλυτα.
 
Οι ειδικοί βρήκαν με σχετική ευκολία, ποιες γυναίκες είχαν κολπικό οργασμό, από τον τρόπο που περπατούσαν και όπως τόνισαν αργότερα, αυτό φαίνεται από το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος ενώ οι γυναίκες περπατάνε. Η σεξουαλική διείσδυση και ο οργασμός από αυτήν, αλλάζει τον τρόπο που η γυναίκα περπατά. Ανεπαίσθητα για τους πολλούς αλλά όχι για τους ειδικούς.

“Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό. Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ελευθερία και απουσία πλαδαρών ή μπλοκαρισμένων μυών” Τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας.

Πηγή:iatropedia.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου