Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Η θεατρική ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου, θα παρουσιάσει τη θεατρική κωμωδία "Ο Αρχοντοχωριάτης" το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30-31/3

Στο τέλος της ανάρτησης δείτε βίντεο και φωτογραφίες για την παράσταση 

Την κωμωδία "Ο Αρχοντοχωριάτης" του Μολιέρου θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου (ΦΟΒ), το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου 2013 στις 7 μ.μ..

Οι δύο παραστάσεις θα ανέβουν στη σκηνή του ΦΟΒ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο πάρκινγκ του Φαφάλειου Σταδίου Βροντάδου.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αρχοντοχωριάτη, έχει ο Μάρκος Κάβουρας και στους άλλους ρόλους είναι...
, Κοσμάς Αντωνιάδης, Δημήτρης Αρμενάκης, Κώστας Βούκουνας, Τζένη Καλλίτση-Βούκουνα, Ελπίδα Γεωργαντή, Δέσποινα Ζούμη, Αγγελική Καστάνου-Τζούμα, Γιάννης Κουγιούλης, Δέσποινα Εξηντάρη- Καλαμάρη, Αποστόλης Τσαμπαρλής, Σταυρούλα Βασιλάκη-Τσαμπαρλή, Μαίρη Νύκτα-Ψυχιά. Συμμετέχει η μικρή Κλεοπάτρα Αρμενάκη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ελπίδα Γεωργαντή, τα κουστούμια έραψε η Εριφύλη Βασιλάκη, τους χορούς δίδαξε η Μίνα Μπατσακούτσα, στα χορευτικά είναι οι μαθήτριες, Μαρία Ζουμή και Κατερίνα Αρμενάκη, τα έπιπλα-φωτιστικά προσέφερε το κατάστημα Φράγκος και χορηγός επικοινωνίας η Αλήθεια.

Η τιμή εισόδου είναι 7 ευρώ, ενώ το μαθητικό εισιτήριο 5 ευρώ. 

Δείτε φωτογραφίες





Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου