Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

29 θέσεις εργασίας στο ΚΕΠΥ Φυλακίου Ορεστιάδας


Πρόσκληση του ΑΣΕΠ για 29 θέσεις εργασίας στο ΚΕΠΥ Φυλακίου Ορεστιάδας. Δείτε μέχρι πότε είναι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Εκδόθηκε, από το ΑΣΕΠ, η 1Σ/2013 πρόσκληση (ΦΕΚ 1/01/03.2013, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά την πλήρωση 29 θέσεων πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τακτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής (ΚΕΠΥ Φυλακίου Ορεστιάδας) του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με τη...
διαδικασία του άρθρου 18 παρ. 3 του Ν. 4058/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 5ης Απριλίου 2013, ημέρα Παρασκευή. Το ΦΕΚ της πρόσκλησης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) καθώς και από τις Περιφερειακές Ενότητες και τις Περιφέρειες της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο «Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη» (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΥΠΠΥ.189.3) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ, μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Πρόσκληση: 1Σ/2013
Τ.Θ. 14 308, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου