Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η αστυνομία «έγδυσε» παράνομα στριπτιτζάδικα – ΦΩΤΟ και VIDEO

- Έφοδος της αστυνομίας σε οκτώ νυχτερινά κέντρα strip show
- 25 συλλήψεις και 145 προσαγωγές
- Ξεκινά η διαδικασία απέλασης για χορεύτριες που έκαναν σεξ με πελάτες
- Κατασχέθηκαν 1.810 ευρώ και ειδικές κάρτες που χρησιμοποιούνταν για συναλλαγές πελατών με χορεύτριες

Έφοδο σε οκτώ στριπτιτζάδικα έκανε τα ξημερώματα του Σαββάτου η αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, με σκοπό τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση.

Στα συγκεκριμένα μαγαζιά υπήρχαν...
διαμορφωμένοι χώροι όπου οι χορεύτριες έκαναν ακόμη και σεξ με πελάτες έναντι πληρωμής. Εις βάρος τους θα κινηθεί η διαδικασία της απέλασης αφού δεν είχαν βιβλιάριο υγείας για εκδιδόμενα πρόσωπα.




Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.810) ευρώ και πλήθος καρτών διαφόρων χρωματισμών και λογοτύπων, οι οποίες χρησιμοποιούνταν αντί χρημάτων στις συναλλαγές των πελατών με τις χορεύτριες, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.



Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Αθηνών, Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής στα κέντρα strip show έγιναν 25 συλλήψεις, 14 ανδρών και 11 γυναικών καθώς και 145 προσαγωγές. Οι προσαχθέντες είναι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα νυχτερινά κέντρα. Οι πέντε από αυτούς διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν άδεια εργασίας.



Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι 12 Έλληνες και δυο ξένοι άνδρες και 11 αλλοδαπές γυναίκες.
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, της στέρησης βιβλιαρίου υγείας από άτομα αλλοδαπής υπηκοότητας, ενώ σε βάρος ενός συλληφθέντα ημεδαπού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.





Οι έρευνες έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, της Δυτικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO: astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου