Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Καρέ καρέ ξαναβλέπουν τα βίντεο του Mall - Ψάχνουν “σύνδεση” με τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό


- Ο "Τοξοβόλος του Συντάγματος" κι άλλο ένα μέλος της "Συνωμοσίας" μεταξύ των συλληφθέντων
- Εξετάζεται αν οι δράσεις είναι οι ίδιοι με αυτούς που είχαν ληστέψει την Αγροτική Τράπεζα στον Φιλώτα Φλωρίνης
- Τέσσερις φοιτητές στα χέρια της Αστυνομίας - Αναζητούνται άλλα έξι άτομα
- Πώς "ναυάγησε" το σχέδιο των δραστών
- Βρέθηκαν 4 - 5 οχήματα στην περιοχή που ενδεχομένως να έχουν σχέση με την υπόθεση
- To μεσημέρι αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» και ένα ακόμη από τα καταζητούμενα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» είναι μεταξύ των 4 συλληφθέντων της κινηματογραφικής διπλής ληστείας του Βελβεντού Κοζάνης. Πρόκειται για φοιτητές από Αθήνα και...
επαρχία ηλικίας 24 έως 30 χρόνων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πλαστές ταυτότητες, και τη στιγμή της σύλληψης υποστήριζαν ότι δεν αναγνωρίζουν την εξουσία των αστυνομικών και αρνούνταν να πουν το οτιδήποτε στους αστυνομικούς.

Κι οι δύο είχαν θεωρηθεί ύποπτοι για την αιματηρή ληστεία στην Πάρο το περασμένο καλοκαίρι. Οι άλλοι δύο είναι σπουδαστές στην Κοζάνη που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Εύλογα πλέον οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ερευνούν αν ανάμεσα στους καταζητούμενους ληστές στον Βελβεντό είναι και άτομα που συμμετείχαν στην βομβιστική επίθεση στο Μall ή σε άλλες ανάλογες επιθέσεις στην Αττική. Ακόμη εξετάζεται αν κάποιοι από αυτούς είχαν εμπλακεί και στη μεταφορά όπλων που είχαν εντοπισθεί τον Νοέμβριο του 2011 στην Πολυτεχνειούπολη. Μάλιστα οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δράστες της διπλής ληστείας να είναι οι ίδιοι με αυτούς ( τρεις άντρες και μία γυναίκα) που είχαν αρπάξει 110.000 ευρώ από την Αγροτική Τράπεζα στον Φιλώτα Φλωρίνης τον Νοέμβριο του 2012 αλλά και σε μια αιματηρή ληστεία σε πολυκατάστημα της περιοχής. Σε αυτή τη ληστεία είχε προκύψει… γενετικό υλικό άλλα και εικόνες βίντεο των «γνωστών» ληστών. 

Την υπόθεση ανέλαβε αποκλειστικά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με τους αξιωματικούς της να κάνουν λόγο για σοβαρή υπόθεση. Οι ίδιοι αξιωματικοί δεν αποκλείουν προσπάθεια χρηματοδότησης νέας ένοπλης τρομοκρατικής ομάδας ή συντήρησης του «επαναστατικού ταμείου» παλιά τρομοκρατικής… ταμπέλας. Οι δράστες της διπλής ληστείας σε ταχυδρομείο και Αγροτική τράπεζα, επέλεξαν να "χτυπήσουν" σε επαρχιακή πόλη, που δεν έχει αστυνομικό σταθμό, θεωρώντας ίσως ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα.

Όμως, φαίνεται πως "χαλάρωσαν" περίσσότερο απ' όσο έπρεπε και τελικά οι τέσσερις από αυτούς έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Μάλιστα, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι το χτύπημα, έχει σχέση με την τρομοκρατία.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο να γίνουν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου