Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το σπίτι των Πυργούσων της Αττικής, ετοιμάζεται να αγοράσει ο Σύλλογος

Την αγορά εστίας, που θα στεγάσει το Σύλλογο Πυργούσων Αττικής, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων Ανθέλια, στο Χαϊδάρι, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου, ζήτησε τη συνδρομή των μελών για την αγορά της στέγης των Πυργούσων στην Αττική.

Σύμφωνα μ’ όσα είπε...
η διοίκηση έχει πάρει τη σχετική απόφαση.

Επίσης, έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων για το έτος 2012 και ανέφερε ότι το Σάββατο 2 Μαρτίου, στην ίδια αίθουσα θα γίνει ο χορός του Συλλόγου, με χιώτικη ορχήστρα, ενώ στις 8 Μαρτίου, θα εορταστεί η ημέρα της γυναίκας.

Το τριήμερο 23-25 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εκδρομή, στα Τζουμέρκα-Γεφύρι, στο σπήλαιο Πλάκας, Ανεμότρυπα Άρτα, Αιτωλικό και Ναύπακτο. Το κόστος της εκδρομής είναι 140 ευρώ, και περιλαμβάνει, πρωινό και βραδινό γεύμα.

Το βράδυ της 24ης Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο χορός.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αργύρης Κοκκινάκης, οι πρόεδροι των Συλλόγων Βρονταδουσίων Γιώργος Χλωρός, Δαφνουσίων Ευάγγελος Μέλης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας και σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο.

Εντυπωσίασε χορευτικό από εννιά κοπέλες, που αφού έσβησαν όλα τα φώτα της αίθουσας, χόρεψαν με πυρσούς. Ενώ στη συνέχεια επέδωσαν παραδοσιακούς χορούς όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου