Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Νέα διοίκηση ο Σύλλογος Καμπούσων Αττικής

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος Καμπούσων Αττικής. Χαιρετισμό απεύθυνε ο απερχόμενος επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Λεωνίδας Μυλωνάδης, κατά τον οποίο ευχήθηκε καλή χρονιά στις αντίξοες συνθήκες που ζούμε και στη συνέχεια είπε:

«Όπως είναι γνωστό, οι ενέργειες μας έχουν κυρίως συμβουλευτικό χαρακτήρα και τείνουν ...
περισσότερο στην προβολή με κάθε μέσο, της περιοχής του Κάμπου, ο οποίος με την πάροδο του χρόνου, γίνεται ολοένα πιο γνωστός και αποκτά φίλους και θαυμαστές, από αυτούς που τον επισκέπτονται.

Στη συνέχεια, μίλησε η Φανή Αναιρούση, η οποία αναφέρθηκε σ’ άλλες δραστηριότητες που προγραμματίζει ο Σύλλογος.

Ακολούθησε η ανάγνωση των πεπραγμένων για την τριετία 2010-2012 από την γραμματέα Τίνα Μαρτάκη, η οποία ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την καλή συνεργασία που είχε.
Την ανάλυση των οικονομικών έκανε η ταμίας Θεανώ Βογιατζή.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής, μέλος της διοίκησης του Συλλόγου των Καμπούσων Αργύρης Κοκκινάκης.

Ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, στο οποίο συμμετέχουν πέντε νέα μέλη. Η νέα διοίκηση έχει ως εξής:

Πρόεδρος Θεανώ Βογιατζή, αντιπρόεδρος Ιωάννης Βοριάς, γραμματέας Φανή Βρούζη, ταμίας Βασίλης Σγούτας, ειδικός γραμματέας Κάτια Φραγκάκη, δημόσιες σχέσεις, Αργύρης Κοκκινάκης, μέλη Λεωνίδας Μυλωνάδης, Φανή Αναιρούση, Μαρία Κιντή, Βασίλης Διοματάρης και Μανώλης Βαρλάς.

Για την εξελεγκτική Επιτροπή, Παντελής Στακιάς, Γιώργος Κιντής και Καλλιόπη Παϊδούση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη λέσχη των Φίλων των Οινουσσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου