Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Το κτίριο «Τράπεζα» στους Ολύμπους να δοθεί στους δύο Συλλόγους Αθηνών και τοπικό για αξιοποίηση

Κύριο θέμα που απασχόλησε την εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Ολυμπούσων Αττικής, η οποία έγινε, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ήταν το κτίριο «Τράπεζα», που ανήκει στην εκκλησία και έχει παραχωρηθεί στο Δήμο.

Συγκεκριμένα. Να ανακληθεί η απόφαση παραχώρησής του στο Δήμο και η εκκλησία να το δώσει στους δύο Συλλόγους. Στον Τοπικό και στης Αττικής.

Όπως υπογράμμισε στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του Συλλόγου Κέλλυ Λεφάκη...
το κτίριο είναι εγκαταλειμμένο και υπόκειται σε καθημερινή φθορά.

Αντίθετα, οι δύο Σύλλογοι θα το αξιοποιήσουν, επισκευάζοντας το και στη συνέχεια θα το χρησιμοποιήσουν ως αίθουσα εκδηλώσεων, όπως παραδείγματος χάρη τραπέζια για γάμους, βαφτίσια κλπ, που θα αποφέρουν και έσοδα για την εν συνεχεία απαραίτητη συντήρησή του.

Επίσης, ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε στην εκδήλωση των Ολυμπούσων ήταν η πρόταση για τροποποίηση του καταστατικού, με βασική αλλαγή τη μεταφορά της έδρας του Συλλόγου, από την Αθήνα στον Πειραιά.

Η Κέλλυ Λεφάκη στο χαιρετισμό της ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και κάλεσε τους νέους να συσπειρωθούν κοντά στο Σύλλογο, ώστε να αυξηθεί η δραστηριότητά του.

Στην εκδήλωση που έγινε στο κέντρο «Πισίνα» στη Μαρίνα Ζέας, παρέστησαν, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Συλλόγων Αττικής, Αργύρης Κοκκινάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πυτιανών Αττικής Δημήτρης Αποστολής, οι γενικοί γραμματείς των Συλλόγων, Καλλιμασιωτών Γιάννης Αλευράς και Μεστούσων Αγγελική Φύλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου