Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Ιανουαρίου! Τι υπόσχεται το ζώδιό σου για τον πρώτο μήνα του νέου χρόνου;

Happy New Year, σου εύχομαι και συνεχίζω με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ιανουαρίου ώστε να δεις τις τάσεις των άστρων... 
 
Θα είναι ένας ευχάριστος μήνας; Θα παίξει κάτι καλό;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας με πολλές εναλλαγές και γεγονότα, που θα σε... ξαφνιάσουν, άλλα και θα σε χαροποιήσουν. Με τον κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχεις πολύ έντονη καθημερινότητα, με αρκετές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Αιγόκερου, η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή. Θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού, ενώ θα έχεις πολύ καλή διάθεση και έντονο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσουν πολύ στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Λέοντα, στις 27, θα σε παροτρύνει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να βάλεις τη ζωή σου σε νέες βάσεις, πιο γερές και ασφαλείς. Όσο κι αν σε δυσκολεύει κάτι τέτοιο, να ξέρεις ότι στην πορεία θα λειτουργήσει υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στη σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις όλα εκείνα τα θέματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς, αλλά για άλλη μια φορά, θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά και να μην παραπλανηθείς από κάποιες στιγμές, που μπορεί να σας προκάλεσαν πρόβλημα. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, θα δεις σιγά-σιγά πολλά θέματα να μπαίνουν σε μια σειρά και θα νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά. Μέχρι τέλος του μήνα, θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σου και θα την κάνεις καλύτερη! Αν ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα και να το συναντήσεις. Ιδιαίτερα στο τέλος του μήνα, που ο Δίας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Διδύμους, να γνωρίζεις ότι η επικοινωνία σου θα είναι στα καλύτερά της και θα μπορέσεις να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο επιθυμείς με τον λόγο και τη γοητεία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα στη δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις και να αγγίξεις την επιτυχία! Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου για το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, θα έχεις κάποιες προτάσεις στη δουλειά σου, που θα καθορίσουν το μέλλον. Τα οικονομικά σου από την άλλη, θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Από τις πρώτες ημέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες, που σε αγχώνουν. Να θυμάσαι ότι ο Ιανουάριος είναι καλός για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, όπως και συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα γραφειοκρατικά, νομικά ή ακίνητης περιουσίας, ώστε να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.



ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές εναλλαγές και ξαφνικές, απανωτές εξελίξεις φέρνει ο Ιανουάριος στη ζωή σου. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ιδιαίτερα το διάστημα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω, από τις 9 και μετά, θα σε απασχολήσει η επίλυση προβληματικών θεμάτων, ενώ θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα, εκεί που δεν θα το περιμένεις. Καινούργιοι άνθρωποι που θα σε ενθουσιάσουν, μπαίνουν επίσης στη ζωή σου, ενώ με τον Άρη να βρίσκεται στον Υδροχόο, η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 11 στον Αιγόκερω, θα σε οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές, που θα αποδώσουν καρπούς στο μέλλον, ενώ από τις 27, η Πανσέληνος στον Λέοντα θα φέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό, που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και το ρομαντισμό στο αποκορύφωμά τους. Με τον Άρη στον Υδροχόο, η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα βλέπεις τα πάντα γύρω σου πολύ όμορφα! Η Αφροδίτη, για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στον Τοξότη, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, καθώς και ακόμα περισσότερο ερωτισμό, που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου και θα τον οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις συναισθήματος! Αυτό βέβαια εσένα σου αρέσει και θα νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση σχετικά με την ερωτική σου ζωή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ιδανικό διάστημα, για να μιλήσεις μαζί του για όλα όσα θέλεις να κάνεις στην πορεία, είτε αυτό αφορά στην απόκτηση απογόνου, είτε μία ανακαίνιση ή αλλαγή διαμονής. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27, προγραμμάτισε ένα ταξίδι για να ανανεώσετε την διάθεσή σας και να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας παρέα, κάνοντας όνειρα για τον καινούργιο χρόνο. Και αν ακόμα ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, έφτασε ο καιρός να διώξεις τη μοναξιά σου, καθώς από τις 19 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, θα διαθέτεις όλη τη γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για σένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα αυτό το μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις ό,τι καθυστερούσε στο παρελθόν. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα υπάρχει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Με ομαδική συνεργασία, θα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους και τις ιδέες σας και το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και δημιουργικό. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι άκρως συμφέρουσες, κυρίως για τα οικονομικά σου και καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, για να τις αντιληφθείς και να τις αξιοποιήσεις. Από τις 9 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα πορεύεται στον Αιγόκερω, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Ίσως με συνετό χειρισμό, να καταφέρεις και να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα, για τις δύσκολες μέρες που μπορεί να έρθουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το ξεκίνημα του Ιανουαρίου μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατούν πίσω, στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις. Οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιάνεσαι μπορείς να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, σε συνδυασμό βέβαια με τη βοήθεια του Ερμή, από τις 19 και μετά στον Υδροχόο, του Άρη στο ίδιο ζώδιο και του Δία, που επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 30. Το πλανητικό σκηνικό πραγματικά σε απογειώνει και η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονη, καθώς θα κινείσαι πολύ και πέρα από τον άμεσο κύκλο σου. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ανεβασμένη, με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Η τύχη σε ακολουθεί και είναι πλέον στο χέρι σου το αν θα τη δεχτείς για συνοδοιπόρο σου ή αν θα την αφήσεις πίσω σου…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτό το μήνα θα πάρει τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα και υποθέσεις, που σε στεναχωρούν και σε προβληματίζουν. Η Αφροδίτη μέχρι τις 9 στον Τοξότη, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όλα εκείνα που επιθυμείς πραγματικά. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική και ο ερωτισμός σου θα παρακινήσει και τον σύντροφό σου σε ειδυλλιακές στιγμές. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Λέοντα, για να δραπετεύσεις κάπου ονειρεμένα μαζί του και να ξαναερωτευτείτε από την αρχή… Εσύ που μιλάς ακόμα με τη μοναξιά, να ξέρεις πως το μαγικό ραβδάκι του Άρη στο φιλικό για εσένα Υδροχόο, σε εφοδιάζει με τόση γοητεία και ερωτισμό, που θα είναι αδύνατον να σου αντισταθεί κανείς! Πρόσεξε μόνο ποιον από όλους ή όλες θα επιλέξεις να σταθεί στο πλάι σου, γιατί με τέτοια προσφορά μπορεί να μπερδευτείς… Το νου σου!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αυτό το μήνα θα είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Μπορείς τώρα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν ακόμα μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στον Αιγόκερω, θέλει λίγο προσοχή από την μεριά σου όσον αφορά στις συναλλαγές σου. Πρέπει να δείξεις υπομονή και κατανόηση απέναντι σε όλους εκείνους που προσπαθούν να σου περάσουν τα δικά τους θέλω με πλάγιους και ύπουλους τρόπους. Ωστόσο, μην διστάσεις ούτε στιγμή να είσαι απόλυτος μαζί τους, ώστε να τους δώσεις να καταλάβουν ότι δεν θα ακολουθήσεις καμία από τις τακτικές που σου συστήνουν, από τη στιγμή που δεν συμφωνείς μαζί τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για οικονομικές συναλλαγές, υπογραφές συμβολαίων και τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για εσένα με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω από τις 9 του μήνα και μετά, ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές που τα πράγματα θα παρουσιάζονται κάπως διφορούμενα. Από τη μία, θα αισθάνεσαι πως απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και πως μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, εκφράζοντας φρέσκες ιδέες και πεποιθήσεις, ενώ από την άλλη, θα βιώνεις ενδόμυχα μία ψυχολογική αστάθεια, που θα εκδηλώνεται ως ανασφάλεια στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να λειτουργείς γρήγορα, εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις και να μην σκέφτεσαι με απαισιοδοξία, γιατί ξέρεις καλά πως έχεις πολλές δυνατότητες και προσόντα, που θα σε βοηθήσουν τελικά να έχεις τα αποτελέσματα που ζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις πολύ πάθος στη σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στο παρελθόν, τώρα, με τον Άρη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου, θα πάρουν τέλος και μαζί θα γυρίσετε σελίδα, σε πιο ευχάριστα σενάρια της ερωτικής σας ζωής. Φρόντισε να εξωτερικεύεσαι περισσότερο και να εκδηλώνεις όλα όσα νιώθεις. Ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Λέοντα, φρόντισε να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε ανοικτά για όλα αυτά που αποφεύγεις μέχρι τώρα να του πεις. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα σου χαρίσει το πάθος που είναι απαραίτητο, για να νιώσετε ευτυχισμένοι και οι δυο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμα το άτομο εκείνο που θα δώσει χαρά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι και ξεκίνα την αναζήτηση όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες του μήνα, θα έχεις την ανάγκη, αλλά και τη θέληση, να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέους κύκλους γνωριμιών, που θα σε φέρουν σε επαφή με το άτομο που θα σου πάρει τα μυαλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά, αρκεί να εστιάσεις στους στόχους σου και να μην αναλωθείς σε άλλα θέματα, που μπορεί να μην έχουν και μεγάλη σημασία. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Μπορεί να έχεις προτάσεις που θα φαίνονται πολύ δελεαστικές, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν φαίνονται και που μετά μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Εξέτασε καλά τα δεδομένα, συζήτησέ τα με αυτούς που εμπιστεύεσαι και, ακολουθώντας την λογική σου, πάρε τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις για το καλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να καλυτερεύουν, παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις άσκοπα έξοδα και περιττές αγορές, γιατί πολύ εύκολα θα βγεις εκτός προϋπολογισμού, για ακόμη μία φορά.



ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινάει αρκετά καλά για εσένα με την Αφροδίτη να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 9. Θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ακατάπαυστη δραστηριότητα, ενώ και ο Άρης, που κινείται ήδη στον Υδροχόο, θα βάλει το χεράκι του για να αυξήσει ιδιαίτερα την κοινωνικότητά σου, αλλά και την ανάγκη σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου. Και όλα αυτά, έρχεται να τα ενισχύσει και η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, από τις 19 και μετά. Να ξέρεις ότι μπορεί, μερικές φορές, οι έντονοι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας να σου φαίνονται αβάσταχτοι, όμως οι φιλικές παρέες, η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον που θα σε περιτριγυρίζουν, θα σε ξεκουράσουν απίστευτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει στιγμές άπειρου κάλους αυτόν το μήνα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μέχρι τις 9, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα σε κάνουν να τελειώσεις με ψυχοφθόρες καταστάσεις, που δημιουργούν μαύρα συννεφάκια ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ θα εκτονώσεις στη σχέση σου ένα μέρος του άγχους που περνάς στην καθημερινότητά σου. Από τις 19 και μετά, που θα έχεις σύμμαχο σου τον Ερμή στον Υδροχόο, τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά και θα έχεις τόσο καλή και ανεβασμένη διάθεση, που θα κάνει και το έτερον σου ήμισυ ευτυχισμένο. Ο ερωτισμός, η γοητεία, καθώς και η ρομαντική σου διάθεσή θα το καταπλήξουν και θα κάνουν τις στιγμές σας ακόμα πιο καυτές. Και αν ακόμα δεν έχεις διώξει τη μοναξιά από κοντά σου, αυτό το μήνα οι πλανήτες σου χαρίζουν όλη τους την εύνοια για να βρεις το άλλο σου μισό, αρκεί μόνο και εσύ να είσαι και να δείχνεις διαθέσιμος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι και ονειρεύεσαι. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητά σου γεμάτη συναντήσεις. Θα έχεις έντονο προβληματισμό σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και καλό θα ήταν να αντιμετωπίσεις κάποια μελλοντικά σχέδια που έχεις με αντικειμενικότητα, αφού και οι δυνατότητες που διαθέτεις τώρα είναι πάρα πολλές. Θα σου γίνουν προτάσεις που θα πρέπει να αρπάξεις, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες για την επαγγελματική σου πρόοδο. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα προσπαθήσεις να βάλεις πρόγραμμα, ώστε να μειώσεις τα έξοδα, που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 27, μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ιανουάριος θα είναι γεμάτος από δυναμισμό και ενεργητικότητα για εσένα. Ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 του μήνα και ο Άρης στον Υδροχόο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεσαι το καθετί πριν ακόμα γίνει, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά τα προβλήματα, πριν ακόμα ξεσπάσουν. Φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, γιατί τώρα ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα! Κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να προκύψουν κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 11, δεν πρέπει να σε πτοήσουν, αφενός γιατί θα είναι περαστικές και αφετέρου γιατί κινείσαι με τέτοιο τρόπο, που θα μπορέσεις να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον κυβερνήτη σου να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο στις 19, θα έχεις πολύ δυναμισμό για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ποθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή θα είναι αρκετά καλή αυτόν το μήνα, αρκεί να πάρεις την απόφαση να εκδηλώσεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπό σου και να του μιλήσεις για όλα όσα έχεις στο μυαλό σου, ώστε να νιώσει και αυτός με την σειρά του ασφαλής και ευτυχισμένος μαζί σου. Υπάρχουν στιγμές που κλείνεσαι στον εαυτό σου και ενώ αυτό είναι η άμυνά σου, στο τέλος έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αλλάξεις τακτική και να γίνεις πιο τρυφερός και ανοιχτός στη σχέση σου, αν θέλεις να τη δεις να αναγεννιέται. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές και έχεις απογοητευτεί από τα άτομα που γνώρισες το τελευταίο διάστημα, να ξέρεις ότι αυτό το μήνα έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον, που ήδη το γνωρίζεις και κάποιες συγκυρίες θα βγάλουν στην επιφάνεια κάποια ερωτικά συναισθήματα μεταξύ σας, που είναι βαθιά κρυμμένα μέσα σας. Τόλμησέ το και δεν θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Θα δρομολογήσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου, που μπορεί να ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα και θα έχεις αρκετό δυναμισμό και ενεργητικότητα, ώστε να λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μπορείς, επίσης, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αρκεί να είσαι σίγουρος ότι αυτό θέλεις. Αυτός ο μήνας θα σου δώσει πολλές λύσεις και σε οικονομικά θέματα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και με τις κατάλληλες κουβέντες με τους ανωτέρους σου, θα τα καταφέρεις. Να θυμάσαι ότι ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα σε αποζημιώσει, τόσο ψυχικά, όσο ηθικά και υλικά. Απόλαυσέ τον!!!


ΖΥΓΟΣ

Από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου θα σε διακρίνει ο δυναμισμός και η καλή επικοινωνία που θα έχεις με τους γύρω σου, δώρα και τα δύο του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, που μέχρι τις 9 θα είναι στο ζώδιο του φιλικού για εσένα Τοξότη. Επίσης, ο Άρης θα κινείται στον Υδροχόο, ανοίγοντάς σου το δρόμο για να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει και επιτρέποντάς σου να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να πετύχεις, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις κάποιες θέσεις και απόψεις που έχεις, ώστε να επιτύχεις την πλήρη ισορροπία, που θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά. Τέλος, εκμεταλλεύσου την ευστροφία, την ικανότητα και τη σωστή αντίληψη που διαθέτεις, για να ανακαλύψεις καινούργιες πηγές εσόδων, που θα φέρουν ευημερία στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη μέχρι τις 9 του μήνα, θα κάνει τη δουλειά της και θα φέρει τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις. Τώρα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα επιδιώξεις να προσφέρεις τα πάντα στον σύντροφό σου, για να είναι ευτυχισμένος. Η αδρεναλίνη σου θα ανέβει ακόμα περισσότερο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει, με τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στο ζώδιο του Αιγόκερου. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται στον Υδροχόο, θα γίνουν πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας και θα θελήσεις να κάνεις πράγματα, ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα, να διατηρήσεις το ωραίο κλίμα μεταξύ σας. Η περίοδος επίσης είναι ιδανική για να κάνεις μία ανακαίνιση και να ανανεώσεις το χώρο του σπιτιού. Και αν ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα εφόδια, ώστε να μπορέσεις να βρεις τον άνθρωπο που ψάχνεις εδώ και καιρό. Ίσως και με λίγη τύχη, να βάλεις τώρα τις βάσεις για μία σχέση με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολλή όρεξη να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Μέχρι και τις 19 του μήνα, που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, προσπάθησε να προλάβεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις και θα δεις πως σιγά-σιγά τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά σου, που αν τα αντιμετωπίσεις όπως πρέπει, θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά για να τα διατηρήσεις ως έχουν, χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε σκέψεις προκειμένου να βάλεις καλύτερο πρόγραμμα και να οργανώσεις τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις, αν είσαι φειδωλός στις αγορές σου και αν δεν υποκύψεις στην καταναλωτική μανία, που κατά καιρούς σε διακατέχει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις πρώτες ημέρες του, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω, θα έχεις το δυναμισμό και την αισιοδοξία που χρειάζεται, για να ολοκληρώσεις θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ταυτόχρονα ο Άρης, που θα κινείται στον Υδροχόο, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να αρχίσεις να υλοποιείς σιγά-σιγά τους στόχους σου. Επίσης, θα αρχίσεις να αλλάζεις πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στις 27 του μήνα, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο του Λέοντα, θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα στην συναισθηματική σου ζωή και μάλιστα προς το καλύτερο. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου, ο δυναμισμός και το ταλέντο σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί και θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία που ονειρεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Και αυτό το μήνα ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν! Ειδικότερα από τις 9 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω, θα έχεις όλα τα εχέγγυα για να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Χαλάρωσε και προσπάθησε να διασκεδάσεις, να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και μπορείς να διορθώσεις πράγματα, που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, καθώς και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, στις 11, θα σε παροτρύνει να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου, αλλά και τις ανησυχίες σου με όμορφο τρόπο, γεγονός που θα βρει την καλύτερη ανταπόκριση από τον άνθρωπό σου. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, μπορείτε αυτό το μήνα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί το σύμπαν σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του, για να ξεκινήσετε τώρα κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή. Ίσως μάλιστα αυτός ο νέος έρωτας που θα εμφανιστεί, να αποτελέσει σχέση ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η ευστροφία αλλά και ο δυναμισμός σου θα κυριαρχούν έντονα σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω, από τις αρχές του Ιανουαρίου μέχρι τις 19. Κάποιες καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου, μπορείς τώρα να τις αλλάξεις και να συνεργαστείς καλύτερα και πιο αποδοτικά με τους συναδέλφους σου, για να δώσετε πνοή ζωής στα κοινά σας οράματα. Ο Άρης επίσης από τον Υδροχόο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του και διευρύνει την σκέψη σου. Στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 11 στον Αιγόκερω, θα σου γίνουν αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδά σου και τις περιττές αγορές, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, μπορείς τα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν επιτυχία διάφορες συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου...



ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιανουάριος σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κάποιες δοκιμασίες, που δεν θα σου αρέσουν. Βέβαια, οτιδήποτε σε υποβάλλει σε τέτοιου είδους διαδικασίες, ίσως να προέρχεται από κάποιες δικές σου ενέργειες και βαθύτερες ανάγκες, που προέρχονται από το παρελθόν σου. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σου, φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες, που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση, που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον, αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων, θα απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές και μην το βάζεις κάτω. Αξιοποίησε την διπλωματική σου ικανότητα, για να φέρεις τα θέματα σου στον δρόμο που σε συμφέρει και, αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις ή δυσκολεύεσαι, έχεις δίπλα σου την οικογένεια σου, για να σε βοηθήσει με τις καλοπροαίρετες συμβουλές της. Μην το ξεχνάς αυτό!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο από τις υποχρεώσεις σου και να αφεθείς σε αυτά που σου προσφέρει απλόχερα ο σύντροφός σου. Θα είναι στο χέρι σου να αποδείξεις την αγάπη σου, αν γίνεις λίγο πιο εκδηλωτικός, καθώς και αν αφήσεις αυτά που σε στεναχωρούν πίσω σου και πάρεις την πρωτοβουλία να βάλεις άλλα θεμέλια, πιο γερά και ασφαλή, στον δεσμό σου. Σύμμαχος σου ο Ερμής στον Υδροχόο, από τις 19 του μήνα και μετά, που θα αυξήσει την επικοινωνιακή σου δεινότητα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν. Ο κυβερνήτης σου Δίας στο τέλος του μήνα επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και χαρίζει μία ρομαντική και άκρως ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, για να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Για εσένα, φίλε Τοξότη, που ακόμη ταλαιπωρείσαι από ερωτικές μοναξιές και δεν αντέχεις άλλο, ο μήνας θα σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο, που θα σου αναστατώσει το μυαλό. Ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Λέοντα, πολλές θα είναι οι κατακτήσεις που θα έχεις και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοεπιλέξεις. Τα μαντάτα, από ό,τι κατάλαβες, είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω μέχρι τις 19 και μετά στον Υδροχόο, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να έχεις ουσιαστική επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στα σχέδια, που θέλεις να υλοποιήσεις. Ο Άρης από τον Υδροχόο, θα σου δώσει μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμισμό, για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά, ο Ερμής θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να τακτοποιήσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου, και καινούργια ξεκινήματα, που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα, απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές, γιατί για άλλη μια φορά, θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι γεμάτος με πολλές και όμορφες εκπλήξεις για το ζώδιό σου! Από τις πρώτες ημέρες του, ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 19 και η Αφροδίτη επίσης στο ζώδιό σου από τις 9 και μετά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σου προσφέρουν μεγάλη κοινωνικότητα και συνεχή κινητικότητα. Δεν θα αρνηθείς καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν, θέλοντας να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα και τα άτομα που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα, θα παίξουν καίριο ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην αισθηματική σου ζωή. Ακόμη και το δεύτερο μισό του μήνα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να το θέλεις πραγματικά και βέβαια να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, για να τα πετύχεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Λέοντα, γιατί μπορεί να γίνεις υπερευαίσθητος και να κλειστείς στον εαυτό σου. Μην δώσεις περεταίρω συνέχεια σε κουβέντες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υπερβολικές και στην ουσία δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όλος ο Ιανουάριος προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικός, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 9 και μετά στο ζώδιό σου, γεγονός που θα σου χαρίσει ρομαντικές και ερωτικές στιγμές στον δεσμό σου. Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα, κάνοντας μία νέα αρχή με το ταίρι σου. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά του και να του δείξεις τα αισθήματα που τρέφεις, αλλά και να του εκμυστηρευτείς τα όνειρα σου για το μέλλον σας. Αξιοποίησε αυτά τα πρώτα Σαββατοκύριακα του νέου χρόνου, για να δραπετεύσετε σε κοντινά μέρη και να αναπληρώσετε τις χαμένες στιγμές του προηγούμενου έτους. Και αν ακόμα δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν να βρεις το έτερον ήμισυ, που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς! Έχεις πολλές πιθανότητες να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και οι πρώτες σας συναντήσεις θα σε συναρπάσουν τόσο, που θα αποφασίσεις να του δώσεις την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Να ξέρεις ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αυτό το μήνα στα επαγγελματικά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να δρομολογήσεις τις υποθέσεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και η ανοδική σου πορεία είναι εξασφαλισμένη. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Οι ιδέες σου θα είναι τόσο ευφάνταστες, που θα καταπλήξεις ακόμη και τους πιο δύσκολους από τους προϊσταμένους σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, αλλά θα σε απασχολήσουν κάπως, γιατί θα προκύψουν κάποιες έξτρα υποχρεώσεις, που θα πρέπει να καλύψεις άμεσα. Κοντά στις 11, με την Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα, ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις 9, θα σου δώσει μεγάλο δυναμισμό και διαύγεια, για να λύσεις υποθέσεις, που φάνταζαν αρκετά δύσκολες πριν. Από τις 19 και μετά, με τον Ήλιο να σε επισκέπτεται και τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να ακολουθεί, οι επαφές σου με τους άλλους θα είναι πολύ καλές και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η πορεία του Άρη, που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και χαρίζει μία νότα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλες σου τις δραστηριότητες, είτε αυτές αφορούν στα επαγγελματικά είτε στα αισθηματικά σου. Ιδιαίτερα τα τελευταία… Ωστόσο, μην επαναπαυτείς καθόλου, γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα φαντάζουν από καλά μέχρι τέλεια. Ο Ερμής, από τις 19 του μήνα και μετά στο ζώδιό σου, θα σου δώσει έντονο δυναμισμό, ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα, ενώ μέχρι τις 9, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Τοξότη, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και ο ερωτισμός θα είναι ύψη και από τις δύο πλευρές! Στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Λέοντα, θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, για να γίνει η σχέση σου ιδανική. Νέος αέρας θα φυσήξει για τα όνειρα σου και ο μήνας θα είναι καταλυτικός για την μετέπειτα πορεία της. Και αν ακόμα είσαι σε φάση αναζήτησης, το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να διώξεις τη μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι, που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά. Όλα όσα περίμενες εδώ και καιρό, φαίνεται να σου προσφέρονται απλόχερα και ο ουρανός της αισθηματικής σου ζωής θα ανοίξει διάπλατα, για να φωτίσει ο Ήλιος τα όνειρα σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στον επαγγελματικό σου τομέα αυτό το μήνα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Σε όλα αυτά, προστίθεται και ο Άρης από το ζώδιό σου, που θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Όπως κατάλαβες, όλα είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια, αλλά να προωθήσεις τις ιδέες σου και να τολμήσεις να κάνεις νέα ξεκινήματα. Το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείς την πληρότητα που ήλπιζες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα σε πιάσει πάλι η τάση να ξοδεύεις χρήματα. Κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στις 11 στον Αιγόκερω, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που σε αγχώνουν αρκετά.



ΙΧΘΕΙΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου, θα σου δώσει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά, που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Φυσικά, έχεις στο πλευρό σου τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, αλλά και την Αφροδίτη, η οποία θα συνεχίσει μέχρι τις 9 του μήνα να σε ευνοεί από το ζώδιο του Τοξότη. Οι αντιλήψεις, οι πεποιθήσεις, αλλά και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν, όσο περνά ο καιρός, να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου για το καλό σου. Η υπομονή που θα επιδείξεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου τόσο στις επαγγελματικές, όσο και στις προσωπικές, ενώ θα παρατηρήσεις πως οι άλλοι θα βασίζονται σε εσένα, δείχνοντάς σου απεριόριστη εμπιστοσύνη. Χρησιμοποίησε αυτό το χάρισμα της υπομονής που έχεις, για να είσαι σε ετοιμότητα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα για δράση... Και τότε, το μαγικό ραβδί του έναστρου ουρανού θα κάνει όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε περιμένει μια ειδυλλιακή περίοδος για τη σχέση σου. Ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός, η γοητεία και η καλή σου διάθεση, θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου, ενώ η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι τόσο αυξημένες, που θα το μεταδίδεις έντονα και στον σύντροφό σου. Όσο ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, από τις 19 του μήνα και μετά, η περίοδος είναι κατάλληλη για να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο απ’ όλα αυτά, που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Θα απαλλαγείς από όλες αυτές τις καταστάσεις, που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική διάθεση και θα βάλεις σε νέες βάσεις, πιο σταθερές, το δεσμό σου. Και αν ακόμα η μοναξιά παραμένει στη ζωή σου, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και είναι στο χέρι σου αν θελήσεις να ξεκινήσεις μία σχέση με κάποια από αυτές. Αν όχι, τα φλερτ θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα ανεβάσουν το ηθικό σου σε βαθμό τέτοιο, που ο ιδανικός σύντροφος θα φαντάζει πολύ πιο κοντά στα μάτια σου…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Με τον Άρη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα να σε ευνοεί από το ζώδιο του Υδροχόου, μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, θα δεις κάποιες προσδοκίες σου, να παίρνουν σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμένεις. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την υπομονή σου, ώστε να μπορέσεις να κατακτήσεις την κορυφή. Τώρα είναι η στιγμή που θα αναγνωριστεί ο κόπος σου και οι προσπάθειές σου, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Μία αύξηση μισθού ή κάποια μπόνους θα αναπτερώσουν το πορτοφόλι σου και θα προβείς σε αγορές, που θα ανανεώσουν την εικόνα του σπιτιού σου ή της εξωτερικής σου εμφάνισης, χωρίς καμία ενοχή ή προβληματισμό. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ο καινούργιος χρόνος ξεκινάει για εσένα, χαρίζοντας σου τα δώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου