Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Κατά την κοπή του Συλλόγου Λεπτοποδούσων Αττικής παρουσιαστηκε το βιλίου του πρώην προέδρου Νίκου Ρυμική

Ο πρώην πρόεδρος και συγγραφέας 
Νίκος Ρυμικής από παλαιότερη εκδήλωση
Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Το βιβλίο έχει τίτλο «Ένα παιδί μεγάλωσε στα Λεπτόποδα και θυμάται τη ζωή του» και περιλαμβάνει προσωπικές ιστορίες του συγγραφέα

Παρουσίαση ενός βιβλίου, αφιερωμένο στα Λεπτόποδα, έγινε την περασμένη Κυριακή 13 Ιανουαρίου, σε εκδήλωση του Συλλόγου Λεπτοποδούσων Αττικής στο ξενοδοχείο Στάνλεϊ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το βιβλίο που έγραψε...
ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Ρυμικής και έχει τίτλο «Ένα παιδί μεγάλωσε στα Λεπτόποδα και θυμάται τη ζωή του».

Όπως γίνεται κατανοείτο και από τον τίτλο του βιβλίου, περιέχει αναμνήσεις από τη ζωή του συγγραφέα στο χωριό στα παιδικά και νεανικά του χρόνια.

Τα έξοδα της έκδοσης κάλυψε ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ τα έσοδα που θα προέλθουν από την πώληση του βιβλίου (διατίθεται προς 10 ευρώ, τα παραχωρεί στο σύνολό τους, στο ταμείο του Συλλόγου.

Η ενέργειά του, αυτή, αποδεικνύει τη μεγάλη του αγάπη προς το χωριό, αλλά και τους συντοπίτες του.

Στην ίδια εκδήλωση κόπηκε και η πίτα του Συλλόγου από το νυν πρόεδρο Νίκο Κατσαρό, ο οποίος στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο τι έγινε τη χρονιά που πέρασε, καθώς και στα σχέδια που υπάρχουν για το 2013.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η Μαρία Μπόη, στην οποία ο Σύλλογος προσέφερε μια φωτογραφική μηχανή. Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν γεμάτη, ανταλλάγησαν ευχές, ενώ αναφορά έγινε στο ζήτημα που απασχολεί τα Λεπτόποδα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, αυτό της υδροδότησης του χωριού.

Το επόμενο ραντεβού των Λεπτοποδούσων ορίστηκε τον Φεβρουάριο στο χορό που θα οργανώσει η διοίκηση και σύντομα θα οριστεί η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου