Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τρεις αλλοδαποί, δύο Αιγύπτιοι και ένας Ιρακινός, άνοιγαν αυτοκίνητα, στην πόλη της Χίου

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οχήματα στην πόλη της Χίου, από τα οποία 3 αλλοδαποί αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 2.000 ευρώ

Από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:...

Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (16-01-2013) το μεσημέρι, μετά από μεθοδευμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, δύο (2) υπήκοοι Αιγύπτου και ένας υπήκοος Ιράκ, ηλικίας 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της παράνομης διαμονής στη Χώρα.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου δεκαημέρου, οι τρεις 23χρονοι αλλοδαποί, διέπραξαν από κοινού τις παρακάτω διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στην πόλη της Χίου:

Κατά το χρονικό διάστημα από 06-01-2013 έως 14-01-2013, στην οδό Φ. Πασπάτη, αφαίρεσαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενός 47χρονου ημεδαπού διάφορα έγγραφα.

Κατά το χρονικό διάστημα από τις απογευματινές ώρες της 12-01-2013 έως το πρωί της 13-01-2013, στην οδό Φ. Πασπάτη, αφαίρεσαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενός 29χρονου υπηκόου Ιράκ, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μια ηλεκτρονική συσκευή πλοήγησης και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.

Κατά το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-01-2013 έως το βράδυ της ίδιας ημέρας, στην οδό Καλοπλύτου, αφαίρεσαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενός 34χρονου ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 50 ευρώ.

Βραδινές ώρες της 14/15-01-2013, στην οδό Ν. Χαβιάρα, αφαίρεσαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενός 57χρονου ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά του αντικείμενα.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο ένας υπήκοος Αιγύπτου, από τους συλληφθέντες, διέμενε παράνομα στην πόλη της Χίου.

Εξετάζεται η συμμέτοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, ενώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται σε 2.000 ευρώ περίπου.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου