Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Λίγες βροχές και ομίχλη την Παρασκευή



Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες με τοπικές ομίχλες το πρωί, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 0 έως 13 βαθμούς στην Ήπειρο, από 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοδυτικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από... 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. 
 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.  
 
Λέσβος
Περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
 
Ρόδος
Προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. 
 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 
 
Μύκονος
Περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. 
 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Κρήτη
Περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. 
 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 
 
Αττική
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανοιχτά σχεδόν θυελλώδεις.



Αναλυτική πρόγνωση



Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες στα νοτιά οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νοτια 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 16 βαθμούς κελσίου.

 Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -3 (μείον 3) έως 11 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα νοτια. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα νότια. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 με ενίσχυση το βράδυ στα βόρεια τοπικά στα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 2 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου