Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Οι Δαφνούσοι Αττικής, τίμησαν το «παρελθόν» τους

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος της ανάρτησης

Κατά την εκδήλωση κοπή της πίτας, τιμήθηκαν από τη διοίκηση πέντε παλαιοί πρόεδροι του Συλλόγου και ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης

Με αγιασμό που έκανε ο Χιώτης πατέρας, από τις Καρυές, Ιωάννης Μαρής, άρχισε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δαφνουσίων Αττικής την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, που πραγματοποιήθηκε...
στη λέσχη του, στο Κερατσίνι.

Ο πρόεδρος των Δαφνουσίων Βαγγέλης Μέλης στο χαιρετισμό του στάθηκε ιδιαίτερα στην απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να τιμήσει ο Σύλλογος τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στην ίδρυσή του και υπήρξαν στο παρελθόν πρόεδροί του. Αυτοί είναι:

Γεωργία Χαβιάρα, Μιχάλης Πολιτάκης, στους οποίους τις πλακέτες, απένειμε ο κ. Μέλης, Αλέξανδρο Φιδιπίδη την πλακέτα απένειμε η Ντίνα Φωτοπούλου, Κωνσταντίνο Φιδιπίδη την πλακέτα απένειμε ο Στέφανος Δάντης και Γιάννη Μενή την πλακέτα απένειμε ο Κωνσταντίνος Παπαξενάκης.

Επίσης, η διοίκηση των Δαφνουσίων τίμησε για την κοινωνική και πολιτιστική του δράση, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρη Κοκκινάκη, στον οποίο την πλακέτα, απένειμε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής.

Χαιρετισμό απεύθυναν κατά την εκδήλωση, ο Δήμαρχος, ο οποίος υπογράμμισε τη μεγάλη συμμετοχή των Δαφνουσίων στην πολιτιστική ζωή του Δήμου, αλλά και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος ιδιαίτερα στάθηκε στον πολύ σημαντικό ρόλο που μπορούν να έχουν οι Σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας, στις κρίσιμες ημέρες που περνάει η χώρα μας και ιδιαίτερα, στο πως μπορούν να δώσουν ένα χαμόγελο στα μέλη τους και να τονώνουν το ηθικό τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός των παραπάνω, ο πρόεδρος των Πυτιανών Δημήτρης Αποστολής, των Χαλκουσίων Σταμάτης Χονδρογιωργάκης, ο γενικός γραμματέας των Καλιμασιωτών Γιάννης Αλευράς, ο αντιναύαρχος εν αποστρατεία Γιάννης Βοριάς.

Επίσης, διαβάστηκαν μηνύματα, του Χιώτη υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη, του περιφερειάρχη Χίου Κώστα Γανιάρη, του δημάρχου Χίου Πολύδωρα Λαμπρινούδη και του τοπικού συλλόγου του χωριού.

Η εκδήλωση στην οποία επικράτησε πολύ θερμό κλίμα, ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε ο Σύλλογος σ’ όλους τους παρευρισκομένους.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στο γενικό γραμματέα της ΟΧΣΑ και του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Γιάννη Αλευρά, στον οποίο δόθηκε, όπως είχε ανακοινωθεί, ένα εισιτήριο για το χορό του Συλλόγου, που έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 3 Μαρτίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου