Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Καταιγίδων συνέχεια και σήμερα Παρασκευή στη Χίο

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, σε συνέχεια εκείνου της περασμένης Τρίτης, εξέδωσε η ΕΜΥ και προειδοποιεί για βροχές και καταιγίδες που θα ενταθούν από απόψε.

Οι βροχές και οι καταιγίδες που ήδη σημειώνονται από την Πέμπτη στη δυτική Ελλάδα και οι χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς προβλέπεται να...
ενταθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας να επεκταθούν στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Την Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις προαναφερθείσες περιοχές και πρόσκαιρα θα επηρεάσουν και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι νοτιάδες στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα.

Χίος
Καταιγίδα προβλέπεται για την Χίο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου