Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που θα είναι περισσότερες στη Δυτική, τη Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τις πρωινές ώρες σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στη Μακεδονία, ο καιρός όμως σταδιακά θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, με τη μέγιστη στην Ήπειρο να μην ξεπερνά τους 14 βαθμούς και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις.


Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Συννεφιά προβλέπεται για την Χίο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. 


Αττική
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου