Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Βροχές και σήμερα Πέμπτη 17/1

Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ενώ τα φαινόμενα στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Χίος
Προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και από το μεσημέρι σχεδόν θυελλώδεις.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου