Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στον Κορυδαλλό ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης - Θα οδηγηθεί στην πτέρυγα VIP

- Πέρασε την πύλη των φυλακών χθες στις 3.45 μ.μ. και οδηγήθηκε στο ιατρείο για τις απαραίτητες εξετάσεις
- Νωρίτερα οι γιατροί του Ευαγγελισμού του έδωσαν εξιτήριο
- Από την περασμένη Τετάρτη μέχρι και χθες ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μεταφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο
- Παραδόθηκε χθες στον ανακριτή η πιο στενή του συνεργάτης


Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται ο προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της PROTON BANK επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Ο κατηγορούμενος μετήχθη στις...
δικαστικές φυλακές και αναμένεται να κρατηθεί στην ΣΤ΄πτερυγα ή πτέρυγα VIP,  όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για οικονομικά αδικήματα, όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς. Αν ο επιχειρηματίας επικαλεστεί προβλήματα υγείας θα κριθεί αν θα κρατηθεί στο νοσοκομείο ή στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ήταν να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό από την Τετάρτη οπότε και συνελήφθη, αλλά λόγω αδιαθεσίας άρχισε "περιοδεία" σε νοσοκομεία της Αθήνας. Τελικά κατέληξε στον Ευαγγελισμό.

 Χθες έγινε ιατρικό συμβούλιο και αποφασίστηκε να του δωθεί εξιτήριο.

Το απόγευμα της Παρασκευής η 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη, η οποία μετέβη η ίδια στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν ο επιχειρηματίας προκειμένου να λάβει την απολογία του αποφασισε την προφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η απολογία του κράτησε περίπου μιάμιση ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Λαυρεντιάδης αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι ο έλεγχος της ΤτΕ πάνω στον οποίο στηρίχθηκαν τα πορίσματα είναι λάθος. Πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή που άρχισαν οι δικαστικές έρευνες ήθελε να επιστρέψει τα χρήματα.

Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 9 μ.μ. κι ενώ είχε κριθεί προφυλακιστέος, ο κ. Λαυρεντιάδης μετά την διάγνωση του γιατρού του για ψυχική ασθένεια, μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί. Εκεί όμως οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για την παραμονή του στη ψυχιατρική κλινική. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός που νοσηλευόταν είχαν αποφανθεί πως δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας, ώστε να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού που τον εξέτασαν έκριναν επίσης πως δε συντρεχει κανένας λόγος ώστε να νοσηλευτεί ο κ. Λαυρεντιάδης κι έτσι έφυγε και από τον Ερυθρό Σταυρό και πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Κι ενώ αναμενόταν η μεταφορά του στον Κορυδαλλό, ο κ. Λαυρεντιάδης μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

Παραδόθηκε χθες η πιο στενή του συνεργάτης

Η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, παραδόθηκε χθες ενώπιον της 2ης Ειδικής Ανακρίτριας, που χειρίζεται το σκάνδαλο της Proton Bank.

Εναντίον της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Η γυναίκα, μέλος της επιτροπής Πιστοδοτήσεων της τράπεζας Proton Bank την επίμαχη περίοδο, εμφανίστηκε στη δικαστική λειτουργό και αναμένεται να λάβει προθεσμία για την απολογία της.

Η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου βρισκόταν στο πλευρό του Λαυρεντιάδη και εξελέγη από τον Δεκέμβριο του 2006 μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Lamda Detergent σε αντικατάσταση της Χαρίκλειας Αποστολοπούλου που παραιτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου