Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Βρήκαν «θησαυρούς» στο σπίτι Λαυρεντιάδη – Είχε 630.000 ευρώ σε χαρτόκουτα

Από μισό εκατομμύριο ευρώ έως κοσμήματα μεγάλης αξίας και τραπεζικούς λογαριασμούς σε όλο τον κόσμο βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του πρώην μεγαλομετόχου της Proton Bank, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι του, στη Βουλιαγμένη.

Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν...
όσα βρέθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία, όπου έγινε έρευνα.

Βρέθηκαν λοιπόν και κατασχέθηκαν:
630.000 ευρώ, μέσα σε χαρτόκουτα
400 λίρες
Μεγάλος αριθμός επωνύμων κοσμημάτων, μεγάλης χρηματικής αξίας
Πολλά λάπτοπ και σταθεροί υπολογιστές

Επίσης, από μια πρώτη έρευνα βρέθηκε μεγάλος αριθμός τραπεζικών λογαριασμών σε όλα τα σημεία του πλανήτη όπως στην Ελβετία, στη Γερμανία, στη Σιγκαπούρη, στο Χονγκ Κονγκ και αλλού.

Οι λογαριασμοί αυτοί θα ανοιχθούν για να γίνει έρευνα στις κινήσεις που έχουν γίνει.

Κατά την επιχείρηση στο σπίτι του επιχειρηματία, στον περίβολο ή μέσα σε αυτό, συνελλήφθησαν 16 άτομα, εις βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Ανάμεσά τους είναι δυο αστυνομικοί, ένας υπαστυνόμος και ένας αρχιφύλακας που υπηρετούν στην υπηρεσία επισήμων και στα ΜΑΤ, καθώς και δυο λιμενικοί, βατραχάνθρωποι. Για τους τέσσερις ένστολους και ίσως υπάρξουν και πειθαρχικές διαδικασίες.
Οι υπόλοιποι 12 είναι ιδιώτες και γι' αυτούς σχηματίζεται δικογραφία από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής γιατί φέρονται να παρείχαν υπηρεσίες ασφάλειας χωρίς τη σχετική άδεια.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης παραμένει στον Ευαγγελισμό, όπου οδηγήθηκε την Πέμπτη μετά τη σύλληψή του. Σήμερα, επρόκειτο να οδηγηθεί στον ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου