Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πως σε επηρεάζει η σημερινή σεληνιακή έκλειψη; Ποια ζώδια ευνοούνται;

Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν ευχάριστα –και μη αναμενόμενα– γεγονότα, σχετικά με συλλογικές εργασίες, αθλητικές δραστηριότητες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή και εξωτερικό.

Η τελευταία σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς σχηματίζεται στις 28 Νοεμβρίου και ώρα 16:46 στο ζώδιο των Διδύμων. Κατά τη διάρκεια αυτού του φαινομένου, ο ευεργέτης...
– πλανήτης Δίας σχηματίζει σύνοδο με τη Σελήνη, ενώ ο απρόβλεπτος Ουρανός σχηματίζει τη θετική όψη του εξαγώνου.

Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν ευχάριστα –και ως επί το πλείστον μη αναμενόμενα– γεγονότα, σχετικά με συλλογικές εργασίες, αθλητικές δραστηριότητες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή και εξωτερικό.

Ποια ζώδια ευνοούνται;
Σε προσωπικό επίπεδο, τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από την επιρροή της Έκλειψης είναι τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) καθώς και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Την ίδια μέρα, στο χάρτη της Έκλειψης σχηματίζεται ακριβές το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, το οποίο θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για τα οικονομικά και αισθηματικά θέματα και θα ευνοήσει στην αποκατάσταση πολλών σχέσεων. Τα ζώδια που ευνοούνται από αυτή την όψη είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιός, Αιγόκεροι, Ιχθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου