Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Κραυγής αγωνίας από το Σύλλογο Φίλων Οινουσσών για τη σωστή λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού

Ο Σύλλογος Φίλων Οινουσσών εκφράζει την αγωνία του, για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών, να βρεθεί πλοίαρχο Α' Τάξης, ή ελλείψει υποψηφίων, Β' Τάξης, προκειμένου ως επιστημονικός συνεργάτης της Ακαδημίας να διδάξει τους αυριανούς πλοιάρχους στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος, 2012-2013.

Ο Σύλλογος στην επιστολή, που απευθύνει στις...
οινουσσιακές ναυτιλιακές εταιρίες και στους οινουσσίους πλοιάρχους και ναυτικούς, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Γιώργος Δανιήλ, αναφέρει ότι, η προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης, έχει δημοσιευτεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ Β43ΞΟΠΟ-ΕΙΨ καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας www.yen.gr.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στα τηλέφωνα  22710-55710 και 55209.

Η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου. Αναλυτικά το έγγραφο του ΣΦΟ έχει ως εξής:

"Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Οινουσσών έχει προκηρύξει τη θέση Πλοιάρχου Α' Τάξης ή ελλείψει υποψηφίων Β' τάξης ως Επιστημονικού Συνεργάτη για να διδάξει τους αυριανούς πλοιάρχους στο ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Η προκήρυξη δημοσιεύεται στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ Β43ΞΟΠΟ-ΕΙΨ καθώς και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας www.yen.gr, ενώ πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα 22710-55710 & 55209.

Η προθεσμία λήγει την 1η Νοεμβρίου 2012 και η μη πρόσληψη πλοιάρχου ως καθηγητή συνεπάγεται την απώλεια διδακτικών ωρών και την μετάθεση των εξετάσεων, που ανατρέπει τον προγραμματισμό της Ακαδημίας και των σπουδαστών της.

 Καλούμε τους πλοιάρχους - μέλη και φίλους του ΣΦΟ, καθώς και όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες να συνδράμουν το σημαντικό έργο της ΑΕΝ και να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους νέους και στις νέες, που αγαπούν τη θάλασσα και επέλεξαν να σταδιοδρομήσουν στα πλοία της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλίας.

Επίσης παρακαλούμε όποιους γνωρίζουν τυχόν ενδιαφερόμενους να τους ενημερώσουν το συντομότερο, καθώς και να διακινηθεί η παρούσα έκκληση σε λοιπές ναυτιλιακές εταιρείες, ώστε να πληρωθεί η θέση και να μην δημιουργηθούν κενά.

Είναι καθήκον όλων των Αιγνουσιωτών να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τη ναυτική μας εκπαίδευση. Με θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου