Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Πουλάει 780.000 δολάρια την παρθενιά της για να... σπουδάσει!

Αυτή είναι η 20χρονη βραζιλιάνα Καταρίνα
Δείτε φωτογραφίες από την 20χρονη Βραζιλιάνα στο τέλος της ανάρτησης

Σε δημοπρασία αποφάσισε να πουλήσει 20χρονη Βραζιλιάνα την παρθενία της, προκειμένου να χρηματοδοτήσει -όπως δηλώνει- τις σπουδές της.

Η παρθενία της νεαρής κατοχυρώθηκε τελικά σε Ιάπωνα πλειοδότη, ο οποίος έδωσε το ποσό των 780.000 δολαρίων.
Η Καταρίνα Μιλιορίνι δήλωσε ότι...
τα έσοδα από τη διαδικτυακή πώληση θα χρηματοδοτήσουν τις σπουδές της στην Ιατρική και θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που κατασκευάζουν σπίτια στη Βραζιλία.
Η Μιλιορίνι και ο αγοραστής, γνωστός ως «Νατσού», θα επιβιβαστούν σε αεροπλάνο και θα πραγματοποιήσουν την πτήση Αυστραλία-ΗΠΑ ώστε να αποφύγουν τους ισχύοντες νόμους για την πορνεία. Ωστόσο, η 20χρονη δήλωσε ότι δεν θεωρεί πορνεία τη συναλλαγή τους.
«Αν κάποιος/κάποια κάνει κάτι μόνο μια φορά στη ζωή του/της, αυτό δεν είναι το επάγγελμά του/της» δήλωσε στην εφημερίδα «Folha de São Paulo».
«Αν βγάλεις μια καλή φωτογραφία, δεν θεωρείσαι φωτογράφος», σχολίασε.
Τον πλειστηριασμό διοργάνωσε ο Αυστραλός παραγωγός Τζάστιν Σίσελι, ο οποίος θέλει να γυρίσει την ιστορία σε ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Ζητούνται Παρθένες».
Ο παραγωγός δηλώνει ότι στην ταινία δεν θα υπάρξουν τολμηρές σκηνές και το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία.
Αλλά και ένας Ρώσος, ο Αλεξάντερ, έβγαλε την παρθενία του σε πλειστηριασμό στην ίδια ιστοσελίδα, όμως αυτή πουλήθηκε έναντι μόνο 3.000 δολαρίων σε μία Βραζιλιάνα με την επωνυμία «Νένε Μπ».

 

 

 






Πούλησε την παρθενιά της στο Διαδίκτυο έναντι 780.000 δολαρίων!  Νικητής είναι ένας Ιάπωνας


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου