Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Βρέθηκε κινητό τηλέφωνο στο σημείο της δολοφονίας

Βρέθηκε κινητό τηλέφωνο στο σημείο της δολοφονίαςΗ αστυνομία περιμένει «απαντήσεις» από τις συνομιλίες των δραστών

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα κινητό τηλέφωνο που έπεσε στο σημείο της συμπλοκής όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος ταξιτζής. Το κινητό, που ανήκει σε κάποιον από...
τους πέντε ένοπλους δράστες, το περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και διαπιστώθηκε ότι είναι καρτοκινητό και ότι ανήκει σε Αλβανό.

Επίσης βρέθηκε ότι από το συγκεκριμένο κινητό οι δράστες νωρίτερα είχαν μιλήσει με πολλούς γνωστούς τους. Το κινητό έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας όπου και εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθούν οι επικοινωνίες που έχει με άλλα κινητά.

Επίσης έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα καταγραφής κινητών τηλεφωνημάτων πριν και μετά την ληστεία της Παρασκευής στη Νάουσα της Πάρου ώστε να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί ποιοι μίλησαν και με ποιους στην ευρύτερη περιοχή που έγινε η δολοφονία.

Στο σημείο της συμπλοκής όπου δολοφονήθηκε ο οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας ο δράστης που τον πυροβόλησε έριξε μία σφαίρα. Ο κάλυκας από το όπλο βρέθηκε και στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί από τις βαλλιστικές εξετάσεις να το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη παράνομη ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου