Φτιάχνονται εύκολα και σερβίρονται ζεστές στο τραπέζι
Υλικά
250 γραμ. ρύζι καρολίνα
100 γραμ. μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους
100 γραμ. κασέρι τριμμένο
100 γραμ. γαρίδες βρασμένες
2...
αυγά ελαφρά χτυπημένα
1 φλιτζάνι λάδι
Τριμμένη φρυγανιά
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο το αναμειγνύουμε με τα αυγά. Σοτάρουμε τις γαρίδες με μία κουταλιά λάδι, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το κασέρι και τα ανακατεύουμε.
Παίρνουμε 1 κουταλιά ρύζι και το απλώνουμε, από πάνω βάζουμε λίγο από το μείγμα της γαρίδας. Σκεπάζουμε το μείγμα της γαρίδας με άλλη μία κουταλιά ρύζι και πλάθουμε το μείγμα σε κροκέτες έτσι ώστε το μείγμα της γαρίδας να μην φαίνεται καθόλου.
Ρολάρουμε τις κροκέτες στην φρυγανιά και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ξανθύνουν
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου