Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Μυστικά για να καλύψετε την κυτταρίτιδα

Μυστικά για να καλύψετε την κυτταρίτιδαΠείτε αντίο στην όψη φλοιού πορτοκαλιού

Θέλετε να καμουφλάρετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να ενισχύσετε τη δράση των αντικυτταριτιδικών προϊόντων; Δείτε πώς θα τα καταφέρετε.

Καλύψτε την


Τα προϊόντα αυτο-μαυρίσματος μπορούν ώς ένα σημείο να...
καλύψουν τα σημάδια της κυτταρίτιδας και να δημιουργήσουν ένα παραπλανητικό οπτικό εφέ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καλυπτικό μέικ-απ σώματος με μεγάλη διάρκεια ή μια κρέμα σώματος με ελαφρώς ιριδίζοντα μικροστοιχεία που αντανακλούν το φως.

Κάν το μόνη σου

Μασάζ
Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε και εσείς μόνες σας στο σπίτι. Το μασάζ είναι σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά. Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε ή ακόμα και ένα απλό λάδι σε συνδυασμό με κάποιο αιθέριο έλαιο που σας αρέσει (εφόσον δεν έχετε προμηθευτεί κάποιο ειδικό προϊόν) και κάνετε ανοδικές κινήσεις, ασκώντας ελαφριά πίεση. Αν αντέχετε, μπορείτε να αυξήσετε την πίεση στην πορεία έτσι ώστε να δημιουργήσετε υπεραιμία στα σημεία που σας ενδιαφέρουν. Ακολουθώντας αυτή την τακτική αφενός θα ενισχύσετε τη δράση του προϊόντος, αφετέρου θα δείτε σταδιακά βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας σας. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε την επάλειψη του προϊόντος με μια ειδική συσκευή μασάζ που βοηθάει την κυτταρική μικροενεργοποίηση, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία.

Σπιτική μάσκα περιποίησης

Μέσα σε μισή κούπα ελαιόλαδο ρίξτε μισή κούπα λεμόνι και αρκετό χοντρό αλάτι (περίπου μία χούφτα) και ανακατέψτε τα ώστε να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο πίλινγκ. Απλώστε στην επιφάνεια που σας ενδιαφέρει και ξεβγάλτε με λίγο χλιαρό νερό. Στη συνέχεια τοποθετήστε (σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας) μια μάσκα με φύκια που θα βρείτε στην αγορά για περίπου 15-20 λεπτά. Τυλίξτε τα πόδια σας με ζελατίνα φαγητού και από πάνω τοποθετήστε ζεστές πετσέτες ώστε να δράσει πιο γρήγορα. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και ενυδατώστε.

Πηγή: fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου