Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

«Χτενίζουν» όλα τα νησιά αστυνομικοί

«Χτενίζουν» όλα τα νησιά αστυνομικοίΤηλεφωνική γραμμή από την ΕΛ.ΑΣ. για πληροφορίες

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές και λιμενικές Αρχές για τον εντοπισμό των ληστών που νωρίτερα το πρωί μπήκαν μέσα στo...
υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και κατά τη διαφυγή τους ο ένας εξ αυτών δολοφόνησε έναν άτυχο, 53χρονο πολίτη.

Ανώτεροι αστυνομικοί με ειδικά κλιμάκια που έχουν μεταβεί από τη Σύρο αλλά και αυτούς που αναμένουν από την Αθήνα αυτή την ώρα παίρνουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους της τράπεζας. Οι πληροφορίες που έρχονται από το νησί λένε ότι κανένας από τους εργαζομένους δεν έχει βγει από το υποκατάστημα.

Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί υπό την καθοδήγηση ανωτέρων τους «χτενίζουν» όλα τα πιθανά σημεία τόσο στο νησί της Πάρου (μήπως οι δράστες παραμένουν εκεί). Εκτός αυτού, οι συνάδελφοί τους στα γύρω νησιά (λιμενικοί και αστυνομικοί) έχουν πάρει εντολές να περιπολούν τόσο κοντά στα λιμάνια όσο και μέσα στις πόλεις μήπως οι δράστες έχουν καταλήξει εκεί για να κρυφτούν.

Αστυνομικές πληροφορίες που έρχονται από την Πάρο, για την ώρα τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώνουν τον εντοπισμό φουσκωτού σκάφους.

Πάντως, η ηγεσία της Αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα τον τηλεφωνικό αριθμό 2106411111 (ο ίδιος ήταν και για πληροφορίες για την 15χρονη Μυρτώ) προκειμένου οι πολίτες να καλούν για να συμβάλλουν στο δύσκολο έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου