Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας στη Ρόδο

Συνελήφθησαν σήμερα στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία, τέσσερα άτομα, από τα οποία δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 52 ετών, ένας 37χρονος Νιγηριανός και μια 32χρονη Ρωσίδα

Oι συλληφθέντες κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση αδικήματα - της σύστασης...
εγκληματικής οργάνωσης, μαστροπείας, οπλοκατοχής, στέρησης βιβλιαρίου υγείας και παραβίασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 42χρονου, ιδιοκτήτη μπαρ, όπου εργάζονταν οι συλληφθέντες, ο οποίος, όμως, απουσίαζε και αναζητείται.

Συγκεκριμένα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ύστερα από προτροπή τού 37χρονου αλλοδαπού, κατέβαλε στον 52χρονο το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, προκειμένου να συνευρεθεί με την 32χρονη Ρωσίδα, σε ιδιαίτερο χώρο του καταστήματος.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με διακριτούς ρόλους και σκοπό την προαγωγή και την διευκόλυνση στην πορνεία τής 32χρονης έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος άσκησε διώξεις σε βάρος τους και τους παρέπεμψε στο αυτόφωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου