Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Λούζονται με σαμπάνιες οι ξένοι στη Μύκονο

Λούζονται με σαμπάνιες οι ξένοι στη ΜύκονοΛογαριασμοί εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ γίνονται σε εστιατόρια στην παραλία της Ψαρρού

«Μπάνιο» με τις πιο ακριβές σαμπάνιες κάνουν Ιταλοί, Γάλλοι, Αμερικανοί, Τούρκοι και Άραβες επιχειρηματίες, που έχουν κατακλύσει τη Μύκονο.

Σε γνωστά μπαρ - εστιατόρια στην παραλία της Ψαρρού, καθημερινά...
γίνονται λογαριασμοί εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, με τους λουόμενους να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, να λούζονται με σαμπάνιες και να καταναλώνουν τους αστακούς σαν να είναι… αθερίνες.

Η εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» που βρέθηκε στη Μύκονο και κατέγραψε το ξέφρενο πάρτι αναφέρει ότι πολλοί επιφανείς Έλληνες απέφυγαν φέτος για τις διακοπές τους τα κοσμοπολίτικα νησιά φοβούμενοι ότι θα γίνουν στόχος.
Έτσι, πρώτη θέση στις ξαπλώστρες - κρεβατάκια της Ψαρρού έπιασαν κυρίως ξένοι επιχειρηματίες.

Την περασμένη Κυριακή, Τούρκοι και Άραβες επιχειρηματίες επιδόθηκαν σε γνωστό μπαρ - εστιατόριο σε έναν άνευ προηγουμένου «πόλεμο» με σαμπάνιες, με τους σερβιτόρους να τις φέρνουν με τις κούτες.

Όσο για τα πάρτι που γίνονταν τη νύχτα για να κλείσει κανείς τραπέζι σε ένα από τα πιο γνωστά μπαρ της Μυκόνου, έπρεπε να πληρώσει 3.000 ευρώ.

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ κλείνονταν περισσότερα από 100 τραπέζια, αφού οι περισσότεροι απολάμβαναν τη σαμπάνια τους και συνέχιζαν για το επόμενο κλαμπ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου