Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση Μουσουρούλη για τη φωτιά της Χίου

Τη θλίψη και την οδύνη του εξέφρασε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, βουλευτής Χίου, Κωστής Μουσουρούλης με αφορμή τη φωτιά που καίει από τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κεντρική και νοτιοδυτική Χίο. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσής του έχει ως εξής:

«Εδώ και δύο ημέρες είμαστε μάρτυρες μίας τεράστιας οικολογικής, οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής που προκαλεί οδύνη και θλίψη σε όλους.

Από την πρώτη στιγμή η πολιτεία παλεύει με όσες δυνάμεις διαθέτει:

Οχήματα, πυροσβέστες, πεζοπόρα τμήματα, οργανωμένοι εθελοντές και δυνάμεις του στρατού μπήκαν στη μάχη.

Θέλω να συγχαρώ τους πυροσβέστες μας που μάχονται με αυτοθυσία καθώς και τις ένοπλες δυνάμεις που δίνουν το παρών στα μέτωπα, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες που δημιουργούν οι καιρικές συνθήκες.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια και το Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο για την άμεση ανταπόκρισή τους και την αποστολή όλων των διαθέσιμων μέσων για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στη Χίο.

Το επόμενο βήμα, μετά την κατάσβεση, είναι να ανακουφίσουμε τους ανθρώπους που έχουν πληγεί και να αποκαταστήσουμε το περιβάλλον.

Και κάτι τελευταίο: Αυτή τη στιγμή κρινόμαστε όλοι. Όσοι κάνουν μικροπολιτική πάνω στις στάχτες κρίνονται και αυτοί».

2 σχόλια:

  1. Εδώ ο κόσμος καίγετε και οι πολιτικοί ευλογούν τα γένια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτο είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν ας το κάνουν,
    οποιαδήποτε έμπρακτη, απο μέρους τους, προσφορά είναι σαφώς καλοδεχούμενη.. αλλιώς.. υπάρχουν πολλά παλικάρια άξια για τις θεσούλες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή