Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Απαγόρευση όλο το 24ώρο στη δασική περιοχή της Πάρπαντα στα Καρδάμυλα

Μετά τις αλλεπάλληλες φωτιές που έχουν εκδηλωθεί στην περιοχή Πάρπαντα σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κώστας Γανιάρης προχώρησε, έπειτα από διαβουλεύσεις με την...
Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου στην απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων και των πεζών και την παραμονή τους στο δάσος στην περιοχή Πάρπαντα της Δημοτικής Ενότητας Καρδαμύλων του Δήμου Χίου από τις 8 Αυγούστου έως και την λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

Εξαιρούνται, κατόπιν άδειας που θα εκδίδεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου και την Διεύθυνση Δασών Χίου, της απαγόρευσης αυτής οι, κατά τόπους αγροκτηνοτρόφοι, οι διαμένοντες στις περιοχές αυτές και το προσωπικό των εργοταξίων, των εργοληπτικών εταιρειών που εκτελούν έργα ή εργασίες, κατόπιν σχετικής άδειας των αρμόδιων Υπηρεσιών.

Οι παραβάτες του μέτρου αυτού θα διώκονται σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον Ποινικό Κώδικα.

Την εφαρμογή της παραπάνω απόφασης θα παρακολουθούν η Πυροσβεστική Υπηρεσία , η Διεύθυνση Δασών , η Αστυνομική Διεύθυνση , η Στρατιωτική Διεύθυνση , ο Δήμος Χίου με τις υπηρεσίες του ( Δημοτική Αστυνομία κλπ.) και γενικά όλοι οι φορείς που συμμετέχουν στην εντεταλμένη υπηρεσία για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου